Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortal"He's good cop, bad cop in one cop." - Srg. Hank Voight

Предишната тема Следващата тема Go down

"He's good cop, bad cop in one cop." - Srg. Hank Voight

Писане by Autumn Schade on Съб Май 02, 2015 3:06 pm

“I’ve been given the go-ahead to run Intelligence the way I want to run it, no interference. This is OUR unit now.”

Hank Voight / Jason Baghe / 45 years  / Squad Commander  of FBI's Intelligence UnitNobody's who they seem to be.  Nobody's this guy.  You're not that guy.  Everybody's a lot of things in a lot of different situations."

Животът му беше различен, той беше различен. Ханк Войт е антагонист, груб, арогантен, непреклонен, той има свой правила, свой собствен код по който се води и очаква всички около него да го следват или поне онези които работят за него. Безкрупулните му методи, както и мисленето извън кутията често го забъркват в проблемни, но и също толкова често се оказват добра стратегия за различните случай. 
Това което може да ви изненада е фактът, че съпругата му е пълна противоположност,тя е състрадателна и внимателна, въпреки че често е скептична, тя следва правилата и вярва, че законът е достатъчно силен да се справи с случаите. Нейното внимание е насочено предимно към жертвите на престъплението, а не толкова към извършителите и причините зад извършеното престъпление. Ханк среща Оливия по време на случай със сериен изнасилвач, когато тя е все още новобранец в отделът за специални жертви в управлението на Ню Йоркската полиция. Нейното спокойствие балансира бурният темперамент на Войт и това ги прави добър екип.

Войт бе обявен за мръсно ченге, за човек взимащ подкупи, за мъж който е недостоен да носи значка. Но никой не знаеше защо го прави, каква бе истинската причина зад действията му. Дори те, които му бяха най - близки често се съмняваха в неговите действия и мотиви. 
Ханк и Оливия бяха от онези прекалено всеотдайни към работата си, за тях предпазването на Ню Йорк бе най - важното за двамата сержанти, но това бе взело толкова много време от животът им, че те бяха останали сами, без деца, без семейството за което някога бяха мечтали. Моментът в който Октобър се появява в животът им е промяната от която и двамата бяха имали нужда и онова, което бе дало най- голямата радост в животът им и спойката на бракът им.

Фортуна бе част от животът ми, с военното ми обучение и различните ми специалности бях наистина добър кандидат за организация като тази. Работата ми бе да обучавам младите войници, да ги правя силни и добри така че да не загубват животите си. Така срещнах и тях Алекзандър Шейд и Себасчън Холстед, двамата бяха едни от най - добрите които бях обучавал, но също така и най - трудните, особено Алекс, той беше твърдоглав и спонтанен и определено не се вписваше в общите стандарти.  
Спомнях си ден на тренировки, трябваше да убедят самоубийци да не го правят и да вземат пистолетите от ръцете им. Всички кадети се опитваха да ги разубедят, да стигнат до тях с думи, но не и Алекс. Той скочи събори масата на която седяха и грабна оръжието на шокираният самоубиец крещейки, "Искаш да се самоубиеш, нека аз да го сторя" Да тогава привлече вниманието ми и стана един от любимците ми и най - верен ученик.
Познавах семейството му, знаех всичко за родителите му, за сестра му и животът му преди да влезе в армията, така знаех колко много значи сестра му за него и, че би сторил и невъзможното за да я предпази. Обаждането което получих не ме изненада, знаех, че той е на мисия не знаех точните подробности, знаех че е опасно. Разбрах, че е повече от опасно когато ми се обади завещавайки ми да се грижа за сестра му, опитах се да стигна до него, да го спася, но беше твърде късно. 

 

Тя бе едно уплашено осемнадесет годишно момиче, нямаше представа какво се случваше, не получаваше онова от което се нуждаеше. Брат ѝ бе изчезнал, родителите ѝ не се интересуваха от случващото се, мъжът когото си мислеше, че обича бе заминал макар всичките ѝ молби да остане. Тя бе сама, объркана и изгубена, намерих я месеци след изчезването на Алекс, бе напуснала родната си Пасадена и се бе установила в Ню Йорк, но животът ѝ не беше онова, което Алекс ми бе разказвал, тя бе развалина,  живееше на улицата, използваше непозволени средства, дори бе стигнала до кражби за да оцелее. Ханк не можеше да го позволи, Оливия още по - малко, заедно поеха отговорността към момичето и дори станаха нейни легални отговорници от тогава животът им бе различен, но сега нещата се променяха отново появата на Алекс, връщането на Себасчън в животът ѝ, Джейдън, Ноа всички емоции, всички предателства отваряха стари рани в и без това нараненото ѝ същество, но Ханк бе решен да предпазва момичето на всяка цена.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите