Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalThe zoo

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: The zoo

Писане by Autumn Schade on Пон Май 04, 2015 7:21 pm

Усмивката ми стана по - широка, когато видях погледът му и начинът по който той се разхождаше по  тялото ми. Устните му върху моите бяха най - сладкото нещо на света. Отвърнах на целувката му повдигайки се на пръсти и обвих ръце около вратът му. 
- А ти си нещо в което не съм вярвала - прошепнах в отговор открадвайки си нова целувка.
- Мхм - отвърнах относно лягането, но тръгнах към вратата и се погрижих да заключа вратата, след което се върнах с бавна крачка към него, докато той бе с гръб към мен събличайки се. Останах на няколко крачки от него наслаждавайки се на гледката, широките му рамене, мускулест гръб, секси дупе, боже каква късметлийка бях само....  
Направих последните няколко крачки и спуснах ръцете си по гърбът му, устните ми се залепиха за гръбнакът му, там докъдето стигаха.
- Мислиш ли, че може би ти е останала още малко енергия? - попитах любопитно продължавайки да местя устните си по гърбът му, докато ръцете ми се спускаха от гърдите му, надолу към коланът му.  Имах огромното желание да му покажа колко голяма късметлийка бях и колко бях благодарна за този късмет 
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Noya Fairburd on Вто Май 05, 2015 10:30 pm

Как можех да откажа на такава покана. Всъщност си мислех за това още от мига в който я видях с тениската ми... Исках да я сваля от тялото ѝ и да го покрия със своето.
- Да, мисля, че колкото за толкова имам сили. - Усмихнах се обръщайки се към нея. Протегнах ръката си и хванах нейната придърпвайки я към себе си за една дълга целувка. - Само че имам нужда от душ. Може да се присъединиш или да ме чакаш в леглото...
Това беше покана за пестене на вода. Или за разхищение по - точно. Всички знаем колко много вода се хаби, докато се "къпят" двама по едно и също време на едно и също място.
Бях останал само по боксерки, защото разкарах останалите дрехи, но след този ден, определено банята трябваше да е първата ми дестинация. Поне вече се бях погрижил за предпазването. Бях се заредил с презервативи, защото не искахме изненади в началото на връзката си. Вече си бях на години, но винаги съм искал да се оженя, преди момичето да е бременно с детето ни. Все пак исках меден месец където се правеха деца.
Нагласих водата така че да не е прекалено топла, обичах да е хладка, почти студена. Свикнах с такава заради работата ми като хирург с ужасяващо дългите смени в които трябваше да съм буден. Студената вода беше доста ободряваща. От горещата ми се приспиваше.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Autumn Schade on Чет Май 07, 2015 9:22 pm

Засмях се леко, Ноа не осъзнаваше, че щеше да му бъде нужна много повече енергия от това което твърдеше, че има. Наслаждавах се разсъбличането му и прехапах устна когато остана само по боксерки, по дяволите беше истински секси. Когато той се скри зад вратата на банята си се погрижих за заключа вратите на терасата му и да пусна щорите, не исках да бъдем прекъсвани, след което с грациозни стъпки се придвижих към банята, затворих вратата след себе си и се отървах от тениската му, пристъпих към душ кабината и отворих стъклените ѝ врати, след което махнах черните си дантелени бикини и се присъединих към него . Черният му поглед изпиваха тялото ми, всяка извивка, което караше кожата ми да настръхва. Пристъпих към него и плъзнах ръката си по гърдите му, надигнах се на пръсти и нападнах устните му, жадно. 
Тялото ми се залепи към неговото, ръцете му се обвиха около кръста ми, което предизвика усмивка да се появи на устните ми. Водата бе прекалено студена за моя вкус имайки се предвид, че аз се къпех с вряла вода, но в този момент това не ме впечатляваше толкова много, Ноа ме завъртя и гърбът ми се удари в студените плочки, струята вода се спускаше по тялото ми превземайки го, поглъщайки го присвоявайки ги до, карайки кожата ми да потръпва, зърната ми да настръхват и стонове да се откъсват от устните ми. Комбинацията между студената вода и горещото му тяло караше възбудата ми да нараства и желанието ми да ме направи своя да става неконтролируемо.   
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Сря Юни 24, 2015 1:14 am

Това очевидно беше някакъв опит за шега от нейна страна. Засмях се все пак, но за жалост не можех да й предоставя тази чест. Нито беше първата, а и едва ли щеше да е последната.
- Опитваш се да се шегуваш с мен, това е напредък. - отбелязах с усмивка и се обърнах с лице към нея, но все пак не я приближавах, защото знаех, че няма да бъде най- приятното занимание за нея.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Сря Юли 15, 2015 12:08 pm

"Напредък, как ли не... По дяволите наистина ли мислиш да се натискаш с нея докато всичките животни те наблюдават?" - Това беше приличен Довод. Рей щеше да го използва като довод, малко по късно ако усети, че прекали. А сега можеше да се поотпусне.
- Хей, ама аз съм си забавна по принцип. - Усмихна се широко и се приближи повече към нея. Облегна ръката си до тялото ѝ и се наведе леко, за да се приближи до устните ѝ.
- Просто ми стана неловко, че ни спипаха, мисля, че вече не ми пука особенно, щом ти си окей с това. - И ето че устните на Рейгън отново докоснаха тези на Ейми за целувка. В началото лека, но после малко по настоятелна...
avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Noya Fairburd on Сря Юли 15, 2015 12:20 pm

Ако кажеше, че не е очаквал тя да го последва щеше да излъже. Точно обратното, надяваше се да го направи и тъй като сега и двамата бяха под душа можеше да усети мокрото ѝ от водата тяло срещу своето. Да я притисна към стената, устнтните му да се отделят от нейнте само когато трябваше да цлуне друга част от тялото ѝ. Плюса на кабината беше, че е прекалено тясна и нямаше къде да паднат да изгубят развновесие, а водата никога нямаше да свърши, защото я пестяха. Разбира се би имало опаснот от хипотермия, ако не беше толкова горещо заниманието им, което не позволяваше на телата им да изстинат.
Ръцете му обсебващо се плъзнаха по тялото ѝ обхващайки гърдите ѝ. Устните му слазоха по врата ѝ... Беше готов за нея. Да ѝ даде едно незабравимо преживанр под душа. Въпроса беше, тя готова ли е. Разбира се с цялата тази вода всяка част от тялото ѝ беше мокра, но него го интересуваше една определена част и друга определена влажност. Ръката му се спусна между краката ѝ и пръстите ми докоснаха устните ѝ. Изплъзна се лек стон между устните ѝ, което му беше достатъчно позволение. Просто продължи да движи пръстите си, докато Тоби не се разтвори за него. Тогава обгърна бедрата й с ръце и я повдигна...
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Сря Юли 15, 2015 11:43 pm

Това вече можеше да се нарече много добър развой на нещата за мен като рожденничка. Засмях се заедно с нея, докато се опитвах тайно да избутам токчетата от краката си, тъй като бях в леглото и същевременно я следях с поглед. Имаше нещо странно екзотично в нея. Тъмните й очи, шарената коса и тази визия. Допадаше ми, не беше някаква си кифла..
"Не е и Карма. "- обади се едната ми котка със важен и дълбок глас. Нима се опитваше да играе моята съвест? По дяволите тези животни..
Да, не беше Карма, но и не исках да е тя. Тя си беше.. диджейката.. май се казваше Рей. Съвсем различна и нова личност, която ми допадаше.
Ръката ми се плъзна по врата й и придърпах лицето й към своето, или по- скоро се подсигурих, че няма да избяга от сладката целувка. Устните й бяха толкова нежни срещу моите и парфюма й беше достатъчно хубав, че да завърти главата ми допълнително освен пиенето.
- Няма от какво да се притесняваш в тази къща. - Може би имаше всъщност, затова и се опитвах да изгоня животните, карайки ги да се разкарат от стаята ми на ум. Добре си ми беше преди малко, когато тя беше върху мен..
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Чет Юли 16, 2015 12:17 am

Може и да нямаше от какво да се притеснява, но все пак не си беше вкъщи, където ид а беше това, така, че не можеше просто... Добре, само ще се понатискат и нищо повече.
Сложи другата си ръка от другата страна на тялото ѝ и отново се надвеси изцяло над нея.
"Изкарай си езика от гърлото ѝ. Какви дами сте?" - Рейгън се опитваше да се абстрахира от гласа в главата си но се получваше, защото другата не спираше да говори. - "Увличаш се. Позволи на момичето да диша. Защо сега ѝ хапеш устната, не си яла. Прибери си зъбите драскат езика ѝ. Ти на това натискане ли му викаш? Мажду вас има почти цял метър."
Рей се отдръпна от Ейми и се усмихна леко виновно.
- Съжалявам... Не мисля, че това е редно... - Прехапа устната си и стана от леглото като побърза да излезе от стаята преди да е размислила.
"Браво на мен, победа. Тази нощ ще си спим в леглото без компания!" - Рей изръмжа гласно и промърмори под ноаса си:
- Мечтай си, ще ти го върна!
avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите