Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalAlthea's penthouse

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Noya Fairburd on Вто Яну 12, 2016 7:12 pm

Агент Смит беше възрастен мъж на около шестдесет години с идеален костюм на държавна работа зад бюро, и може би беше странно да го видиш в подземията на метрото. Както и завеждащ отделението хирург, който сега беше с цивилни дрехи. Стояха на няколко крачки един от друг, а точно тук нямаше кой да ги види, и беше едва ли не невъзможно да се подслушват, заради минаващите влакове. Можеше да се каже, че е идеалното място за подобна среща.
- Съжалявам но ще трябва да откажа, агент 414. Мисля че когато ви вербувахме бяхме пределно ясни, че е невъзможно да напуснете. - Ноа стисна ръцете си в юмруци опитвайки се да остане спокоен, но му беше почти невъзможно.
- Под прикритие съм от години сър. Завършил съм медицина и съм добър със скалпела също толкова колкото и с пистолета. Станах най - младия доктор получил приза завеждащ отделение. Постигам всичко със много труд, отдаден съм на тази своя работа от десет години, но предпочитам да остана само лекар. Ще напусна болницата ако трябва за да сложите ваш човек, но ви моля да ме освободите...
- Невъзможно е да го направим, агент 414. Съжалявам много. Знаем за намеренията ти към Октобър Шейд, не си мисли че не те следим агент. В момента, в който започна да изчезваш разбрахме. Също така знаем и за сестра ти Ейми Раунденфийлд. За нея може би знаем повече от теб. - Агент Смит отмести погледа си от Ноа, който не беше сигурен дали всичко това не му беше казано като един вид заплаха. Затвори очите си за момент и прехапа долната си устна. Трябваше да се отърве от работата си, а другия вариант беше да развали прикритието си, което щеше да му коства много.
- След като знаете толкова много, сър и сте наясно с плановете ми бихте ли ми дали позволение? - Въздъхна примирено Ноа, надявайки се този човек да не разбие живота му.
- Имаш позволението, агент 414. Не разваляй прикрито си, то ще продължи докато не завършиш мисията си, дори да ти отнеме още няколко години. През това време е възможно да бъдеш търсен, за да извършваш различни поръчки, които нямат нищо общо с първоначалната ти мисия. Ще се свържем с вас скоро агент 414. Поздравления.

След срещата с началника си, Ноа се свърза с Ерин, по - малката сестра на Оутъм.
- Готово ли е всичко? - Попита я с ведър глас, а когато тя го увери, настроението от отминалата среща почти се беше изпарило. - Радвам се, Алекс ще е там нали... Знаеш колко е важно той да е там. - Получи една доза весел смях, след това увещание да не се притеснява и затваряне на телефона. Оставаше само да вземе Оутъм, затова подкара лъскавата си кола към къщата й, където Грифин го посрещна още от вратата с радостен лай. Дори къщата му да приличаше на зоопарк още не беше свикнал с всички тези животни.
- Готова ли си, прекрасна моя? - Попита я приближавайки се и й подари една дълга целувка, а след това се отдръпна от нея, но хвана ръката й и взе куфара й преди да тръгне с нея към вратата. - Закъсняваме, затова ще трябва да побързаме.
Пусна я за да каже чао на кучето докато той товареше багажа и тръгнаха към летището. Не закъсняваха все пак не те щяха да гонят полет. Беше успял да издейства това да ползва частния самолет на болницата. Ерин щеше да мине през къщата на Октобър да остави храна на Грифин и да й вземе паспорта, защото щеше да й е нужен, за сега любимата му щеше да прелети това разстояние с този на сестра си.
- Вълнуваш ли се? Обещавам да останеш наистина много изненадана от дестинацията ни когато пристигнем. - Останалите щяха да вземат обикновен пътнически самолет но по изчисления щяха да са точно навреме. - Ще празнуваме нашето осеммесечие, с което тази връзка става най дългата в живота ми... А си нямаш и на представа колко съм щастлив. Караш ме да се чувствам обичан и искам да ти се отблагодаря подобаващо с малко развлечение, а не само с любовта си.
Погледна към нея за миг с усмивка и прехапа устната си. Пътя щеше да е истинско изпитание за доверието на Оутъм и Ноа се надяваше да го издържи, защото изненадата щеше да е грандиозна.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Autumn Schade on Вто Яну 12, 2016 8:35 pm

Когато Ноа се появи той не си поплюваше, сякаш го гонеха чдски хрътки, грабна ръката и куфърът който тъкмо бях приключила да опаковам и за отрицателно време бяхме през вратата и в колата му прелитайки през улиците на Ню Йорк към летището. Когато пристигнахме на летището излязох от колата и трагнах към гишетата за да се регистрираме, но Ноа ме издърпа в друга посока.
- Хей, хей къде отиваш гишетата са в тази посока, ти сам каза, че ще закаснеем - опитах да протестирам, но той само се подсмихна и продължи да върви стремглаво в някаква определена от него посока.
- Нищо няма да ми кажеш? Къде отиваме? - попитах за пореден път, но отново никакъв отговор. Когато най - накрая спряхме се намирахме на част от летището отредена за частни самолети
- Ноа? - попитах шокирано от кога той имаше достъп до частен самолет. Той се подсмихна и отиде да говори с пилота, а след това се качихме на самолета
- Кой да предположи, че може да бъдеш толкова мистериозен - казах поклащайки глава леко, а след това сложих ръцете си на лицето му и го целунах първо по челото, след това върхът на носът и накрая устните. Този мъж ме краше да се чувствам толкова щастлива, че това бе единственото нещо за което можех да се сетя за да му го покажа. 
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Noya Fairburd on Вто Яну 12, 2016 10:23 pm

О, тя определено си нямаше и на идея точно колко е мистериозен, с всички тези неща които пази в тайна от нея. Ставаше му все по трудно да го прави, а ако всичко на Бахамите минеше както го беше планувал, вероятно след това щеше да стане още по трудно.
- Надявам се да ти харесва изненадата. Говорих с началника на болницата, ползват този самолет когато изпращат доктори на конференция, но ми го отпуснаха ако поема разходите за пътните. Все пак е тайна къде отиваме, нали, ще разбереш когато стигнем. - Целуна я продължително, но се стараеше да не се задълбочава прекалено трябваше да се настанят на седалките удобно и да си сложат коланите, защото щяха да излизат.
- Сега трябва да изпитам доверието ти. Трябва да ми дадеш телефона и часовника си. За да е честно аз също ще сваля моите и ще ги оставим в едно от онези пликчета за веществените доказателствата. - Извади телефона си от джоба и свали часовника от ръката си, като ги сложи в един плик който също беше натъпкал в джоба си, а след това го подаде на нея за да направи същото. - Ще си ги получим чак като кацнем. Няма да съм лош, обещавам само ще ти отвличам вниманието, за да не знаеш колко време пътуваме.
Увери я и се облегна назад в седалката, щяха да останат моментно разделени, след като самолета се стабилизира във въздуха отново щяха да бъдат заедно близо един до друг и да преплитат телата си докато се натискат или правят нещо друго. Пътя беше около два часа и половина, нямаше много време за игра, но там щяхме да си изкараме страхотно, шесто чувство.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Autumn Schade on Вто Яну 12, 2016 10:39 pm

Не можех да повярвам, че бе минал през всички тези осилия само за да ме зарадва, какво беше следващото пътуван до луната? В моменти като този наистина разбирах колко много ме обича, това все още ме шокираше, не бях свикнала на подобна любов. За човек отрастнал с минилано внимание от почти всички около неч вниманието което ми показваше Ноа беше голям шок.
- Ти осъзнаваш, че аз съм детектив нали? За мен да предам всичко това е доста трудна задача, да не говорим, че нямам представа къде отиваме. Ти си наистина подъл - казах с въздишка пускайки телефона и часовникът си в плика които той ми подаде. След това се опитах да се отпусна и да не задавам повече въпроси, но беше наистина трудно. Загледах се през прозорецът опитвайки се да разбера поне в каква посока сме се запътили макар това да не значечше, че ще кацнем в същтата посока. Трябва да призная, че бях доста напрегната, определено фактът, че съм полицай от толкова много години си казва своето. Но това е Ноа, не сам на работа, не съм на мисия и това срещу мен не е престъпник, а мъжът когото обичам, човекът с когото прекарвах почти всчка вечер през последните осем месеца. Така че трябваше да се съсредоточа и да се опитам да се отпусна.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Noya Fairburd on Вто Яну 12, 2016 11:31 pm

Ноа се засмя на гаджето си но все пак не сподели нищо за пътуването им. Надяваше се да остане приятно изненадана. Останалите трябваше да тръгнат горе - долу когато те пристигнат. Доста се вълнуваше от всичко случващо се и имаше чувството, че скоро би експлодирал.
- Добре ако искаш може да играем на играта с въпросите. Ти ме разпитваше къде ще отиваме, но такива въпроси на които аз мога да отговарям с да или не и нямам право да те лъжа. Съгласна ли си? - И тъй като вече самолета беше спрял да се друса разкопча колана си и отиде до нея, разкопча и нейния и я принуди да стане, така че да седне той на седалката и да я придърпа в скута си.
Ръцете му се плъзгаха внимателно по бедрото й, докато не откъсваше влюбения си поглед от очите й. А като се сетеше как се запознаха. Беше направо комично, защото едва не се избиха един друг, защото той не искаше да я пуска от болницата а тя искаше да си ходи.
- Планувал съм да отседнем в най - луксозния хотел, изгледа е към океана... А наистина трябва да видиш апартамента. Направо е слънце. - Трябваше да потвърдя резервациите и на останалите стаи, за да може останалите направо да се нанесат като дойдат, но и във същото време Оутъм не трябваше да разбира за това за да може изненадата да е пълна.
- Ще вечеряме в ресторанта, той е с тераса, до колкото съм чувал гледката е уникална, особено вечер. - Продължаваше да я дразни давайки й някакви жокери, но без да й каже къде отиват точно.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Autumn Schade on Вто Яну 12, 2016 11:56 pm

Близоста му ми влияеше доста разкинцетриращо това не бе честно, как да се съсредоточа и да му задавам въпроси когато ръцете му се движеха по тялото ми. Макар да носех дънки и пуловер можех да усетя докосването му сякаш бях гола. В съзнанието ми се въртяха какви ли не мисли и повечето бяха в еротичната зона когато коментарът му привлече вниманието ми
- Какво имаш предвид под океан? Ти каза да си взема топли дрехи, сякаш отиваме в планината защо са ми топли дрехи ако отиваме някъде с изглед към океана? Ноа Фаербърд не ми казвай, че отивам на място за коетоще сами нужни бански с куфар пълен с пуловери и грейки!- възкликнах шокирано, не не може да е истина ще го убия ако е направил подобно нещо. Да не се обличам много момичешки и по - скоро ще ме видите с дънки и тениска отколкото с рокля, но ако си мисли, че нещо подобно ще му се размине жестоко се луже!
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Noya Fairburd on Сря Яну 13, 2016 12:26 am

Избухването й беше толкова сладко. Затова и я придърпах за целувка. Беше като в онзи филм за който ми разправяше една тинейджърка в болницата. Двама влюбени се оженили и заминали на меден месец без булката да знае къде, а сестрата на младоженеца натъпкала в куфара само еротично бельо. Е, куфара на Отъм, който взех беше този който беше приготвила Ерин, не знаех какво е сложила вътре, но се надявах да не е само еротично бельо.
- Спокойно любов моя... Сестра ти се погрижи да и приготви багаж. Както казах исках да е изненада. Имаш дрехи точно като за остров. - Още един жекер, който й подсказваше дестинацията, но да я разконцентрирам отново я придърпах за дълга целувка. Харесваше ми вкуса на устните й, дъха й, да заравям пръстите си в чупливата й дълга коса...
По скоро разконцентрирах себе си отколкото нея. Все пак беше много добър детектив, а аз бях "само хирург" нали?
- Не знам какво е сложила вътре, но се е съобразила с климата със сигурност. Осигурих и средства за пазар и бях пратил Ейми да наглежда кафенето докато Ерин е заета. Виж само колко съм креативен.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Autumn Schade on Сря Яну 13, 2016 1:14 am

Как да се съриш и ядосваш на човек като Ноа, страстните му цекувки, красивите му кафяви очи и чаровна усмивка той разтапяше всичко в мен. Разбира се отвърнах на целувката му и си откраднах още няколко. Обяснението му ме ядоса и едновремено с това умили колко много услия бе положил в това пътуване, но тогава една мисъл мина през съзнанието ми
- Искаш да ми кажеш, че абсолютно всички знаят за мястото на което отиваме освен мен? Това не е честно! - казах тропайки с крак като малко дете. Сестра ми, Ханк, най - вероятно Алекс, разбира се Джей което значеше, че цялата група. Не определено не беше честно
- Ноа защо харчиш толкова пари, не е нужно аз съм доволна и на вечер в кафенето или в къщи на дивана не ми е нужен частен самолет или огромни хотели - казах сериозно хващайки лицето му и карайки го да ме погледне в очите. А не бях от онези капризни момичета които искат само луксозни ексурзии и скъпи неща, аз бях съвсем обикновенна.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Noya Fairburd on Сря Яну 13, 2016 6:12 pm

- Честно е скъпа, нали искам да е изненада. - Усмихнах се мило вглеждайки се в очите й, докато прибирах неспокойните кичури зад ушите й, за да откривам прекрасното й лице. Моята красавица.
- Спокойно любов моя. Остави ме да харча колкото искам пари за теб. Не е като да нямам достатъчно. Мога да си позволя веднъж в годината да идем на остров само двамата. Нали? - Придърпах я за нова целувка. Пръстите ми нежно галеха гърба й, а целувката ставаше все по страстна. Бяхме пътували едно известно време и нямаше да имаме достатъчно време да се разсъбличаме, щях да съм приличен поне докато не стигнем до Райският остров.
- Ще ме оставиш да се порадвам на това да те правя щастлива. Обещавам поне един месец да не те изведа на вечеря.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Autumn Schade on Сря Яну 13, 2016 8:44 pm

Поклатих глава, този мъж, този мъж беше невероятен и безкрайно твърдоглав...
- Ти си невероятен.. - казах клатейки глава и чаровна усмивка се почви на лицето ми. Притиснах устни в неговите и продължих със страстните целувки отдавайки се напълно на моментът. господи колко много го обичах. Ръцете ми се плъзнаха около врътът му и пръстите ми си намериха мято в косата му, леко наболата му брада гъделичкаше лицето ми, което караше тръпки да се разхождат по тялото ми.
Вече нямаше значение къде отиваме, не беше важно, в ръцете ми имах всичко от което имах нужда другото нямаше значение.
- Обичам те Ноа Фаербърд! - прошепнах близо до ухото му, не бе нужно да го крещя нямаше значение кой груг го знаеше, важното бе той да го знае.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Noya Fairburd on Пет Яну 15, 2016 6:36 pm

И това беше всичко, от което имах нужда. Вече нямаше значение дали съм таен агент с номер вместо, име или завеждат отделението сърдечен хирург. Не ми трябваше нищо освен моята любима, която се намираше в прегръдките ми, както и лудата ми новооткрита сестра, която разведряваше ежедневието ми със щуро, Когато Оутъм беше на смяна.
Пилотите ни уведомиха да си затегнем коланите тъкмо когато се бяхме разгорещили повече и за съжаление щеше да ни се наложи да се отдръпнем един от друг отново, докато кацнем. Разбира се щяхме да попътуваме с хеликоптер около половин час докато стигнем крайната дестинация.
- И аз много те обичам Оутъм Шейд. - Устните й толкова много ме привличаха, но коланите ограничаваха действията и желанията ми да я целуна отново.
След кацането побързаха да се прикачат на хеликоптера и Ноа си позволи тайно да погледне часовника.
- Вълнуваш ли се? - Още от сега в далечината се виждаха сградите на малкия но прекрасен остров. Щеше да бъде незабравимо...
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Althea's penthouse

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите