Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalJay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Предишната тема Следващата тема Go down

Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Erin Alexander Schade on Вто Май 26, 2015 9:06 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

Разговорът в болницата не доведе до нищо, Ерин не спираше да овърта, а Джейдън настояваше за отговори. Решението, че болницата не бе подходящото място за този разговор бе на Джейдън, а Ерин просто искаше да се махне от там, идеята да е толкова близо до семейството си я изнервяше допълнително, а заплахите на Джей никакви не и' помагаха с увереността и желанието му за отговори. 
Красавицата не се противопостави на желанията на синеокия мъж, макар да бе по - скоро сянка на себе си тя го следваше неотлъчно. Двамата се качиха в колата му и той потегли. Пътуването не бе дълго, но за сметка на това бе доста мълчаливо. Ерин бе отпуснала главата си на прозореца загледана в нищо конкретно, а спомените и' я връщаха години назад към друго пътуване със същият шофьор.
' Джейдън караше бързо, нямаше търпение уикендът им да започне, бе началото на пролетната им ваканция и той бе решил да заведе Отъм в старата вила до реката която дядо му беше построил.
- Обещавам ти, Северна Карлина ще ти хареса много - увещаваше я Джей. Това което той не подозираше, бе фактът, че в колата с него не бе Отъм, а Ерин. По - голямата близначка бе взела мястото на сестра си преди няколко дни, и докато Отъм се наслаждаваше на ваканцията си с брат им и родителите им Ерин си поправяше място в животът и' опитвайки се да изиграе ролята си достоверно.
- Няма да живея в Северна Каролина Джей...- му отвърна красавицата поклащайки глава усмихвайки се на ентусиазмът на приятелят си. За краткото време в което Ерин познаваше Джейдън Хаас, той я бе накарал да пренебрегне правило номер едно за всички шпиони - никога не допускай да се влюбиш в мишената си. Твърде късно за този съвет сега...
- Не си спомням да съм те канил - отвърна чаровникът с пламък в очите си....'
- Пристигнахме - гласът на Джей я извади от трансът в който бе попаднала. Ерин се огледа набързо и го последва извън колата, а след това и към асансьора и входната врата, където рязко се спря.
- Защо сме тук - попита тя едновременно остро, но и объркано
- Защото тук няма да ни прекъсват - беше простичкия му отговор и отвори вратата на апартамента си и се от дръпна тя да влезе. 
Ерин пристъпи внимателно и огледа мястото, то бе точно каквото го помнеше, точно като него. Снимка на една от масичките привлече вниманието и', Ерин направи няколко крачки и взе рамката усмихвайки се леко
- Спомням си кога направихме тази снимка.... не мога да повярвам, че още я пазиш - каза девойката поглеждайки към него.
'- Хайде, една снимка за началото на най - добрата пролетна ваканция - заяви ентусиазирано Джей, настройвайки фотоапаратът, след което изтича и сграбчи Ерин точно преди апаратът да щракне
- Боже в какво се забъркаха. ... - прошепна Ерин в отговор, макар устните и' да бяха озарени с усмивка'
- Това бяха едни от най - щастливите ми моменти - призна тъжно зеленооката красавица. Ерин скръсти ръце под гърдите си и се отдръпна заставайки колкото се може по - далеч от него
- Съжалявам, че те лъгах, но е част от животът ми... - призна красавицата и измъкна сд от една кутия и го пусна усмихвайки се отново
- Все още не бих живяка в Северна Каролина - подхвърли тя засилвайки се леко
avatar
Erin Alexander Schade
Citizen
Citizen

Брой мнения : 12
Join date : 11.05.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Jaden Haas on Пон Юни 22, 2015 12:43 am

- Все още не бих живяла в Северна Каролина. - Подхвърли тя засмивайки се леко.
- Не си спомням някога да съм те канил! - Отвърнах за пореден път докато се уверявах, че кучетата ми са все още на терасата, където ги оставих по-рано през деня... Все едно отново водехме онзи разговор преди години през пролетната ми ваканция от Академията. Чърч се бе излегнал върху билярдната маса с глава подпряна на дръжката на единия от стиковета. Той повдигна оранжевата си пухкава глава, за да види кой шуми в коридора. Забелязвайки ме с Ерин и безразлично върна главата си на досегашното и' място, сякаш бе нормално тя да е тук. Вярно, че е виждал и нея и Тоби, но не предполагах, че някой от тях биха я познали. Кучетата махаха с опашки шпионирайки през вратата, без Катара, която е още бебе. Чърч обикновенно проверява непознатите посетители, а сега все едно просто и' смигна с око за "Здрасти!".
- Имаш ново куче. - Думите и' ме изкараха от мислите ми. - Прилича на Саргас.
- Катара. - Ерин галеше Чърч и ми се усмихна неволно. - Тя му е дъщеря. - Влизайки в кухнята попитах. - Ще пиеш ли нещо? Или направо ще разказваш? - Дали си спомням добре какво пие!? - Може би Ром с Кока Кола за смазване на гласните струни? - Попитах, докато носех две чаши към оранжевия си диван.
- Да... Ама... Ти... Благодаря. - Смути се тя. Явно помня някое и друго нещо. Седнах на дивана и облягайки се назад се вгледах в нея.
- Е... От къде ще започнеш? - Отпивайки глътка се усмихнах леко. Писна ми от игрички и мълчание. Време е да използвам тежката артилерия. - Може би ще ми кажеш първо за видеозаписите!? - Ерин почти се задави от споменаването им, но се опита да го прикрие.
- Какви видеозаписи? - "Тези очи на кошута няма да ти помогнат, скъпа!"
- Онези, които винаги започват с "Скъпи Джейдън, днес..." и завършват с "До скоро Джей!".
- Не знам, за какво говориш!
- Опитай пак. Почти всичките ти спомени са свързани с тях. - Ерин стана и се загледа през прозореца обръщайки ми гръб. - Нима не те усведомиха, че съм телепат, преди да те изпратят тук!? - Тя ме погледна невярващо. - Кой те изпрати? Валдес? Машимото? Или може би Смит? - Ерин ме глидаше безмълвно. - Как те убедих да си направиш тази пластична операция, за да приличаш на Октобър!? - Това май я засегна, съдейки по изражението и'. - А Никита Петрович, от къде го познаваш? Да, и него виждам в спомените ти.
- Щом си телепат, сам си разбери! - Почти изсъска тя.
- Това, че съм телепат не означава, че мога да се ровя из главата ти. Мога, но не искам. Това, което казах бе, направо хвърлено в лицето ми. - Последва дълго мълчание.
- И нямам представа защо този Петрович или както там му е името е в някой мой спомен. Може да съм го видяла в супермаркета, или когато съм плащала водата. - Не искам да се ровя в главата и', но нещо ми подсказва, че последното казано не е напълно вярно. Може би ако...
- Значи не го познаваш? А аз днес го убих, за да спася Октобър и Алекзандър. - Изпих съдържанието на чашата си и продължих. - Помислих, че го познаваш и можеш да ми изясниш нещо около него.
- Ууууубил си го!? - Попита Ерин с разтреперен глас.
avatar
Jaden Haas
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 44
Join date : 20.04.2015
Age : 30
Местожителство : New York

http://forever-rpg.bulgarianforum.net/t204-topic

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Erin Alexander Schade on Пон Юни 22, 2015 10:39 pm

Разговорът не вървеше както тя очакаше, бно какво всъщност очакваше тя той да я посрещне с цветя и рози сякаш нищо не се е случило? И въпреки това начинътпо който Джейсе държеше пе прекалено различен, той никога не е бил груб нито толкова остър.
- Интересен похват за разпит,  вършили ти работа с истински престъпици? - попита красавицата. Омраза, ненавист да това бликаше от всяка пора от тялото на Джейън, тяло което някога и' даряваше само любов и обожание. Но това не бе тя, жената която той обсипваше с целувки бе сестра и',  детективът бе влюбен в близначката на Ерин и единствената причина Ерин да види тазивсеотдайност бе фактът,  че е копие на по -голямата си сестра.  
Записите... проклятие защо беше тук, как забрави за тази негова дарба? 
- Повярвай ми не искаш да си в главата ми - крсавицата се опита да го разсее, в съзнанието и' имаше твърде много тайни, твърде много спомени, той нямаше работа там. Споменаването на Никита накара тялото и' да настръхне, но думите му я накараха да потръпне
- Какво си сторил? -попита тя невярващо. Никита може и да беше грешен, но я обичаше повече от всичко, той бе единственият койдо наистина се итересуваше от нея.
- Ти уби единственото семейство, което някога сам познавала - прошепна красавицата, докато една сълза се  спускаше по лицето и'. Ерин побърза да изтрие сълзата от лицето си и въздъхна, седна на пода, а Чърч изтича към нея заобиколи я и легна до нея отпускайки главата си върху бедрото и'.
- Името му бе Никита Алексеевич Петрович, син на Василии и Елисавета Петрович, по - малък брат  на Михаил Алексеевич Петрович, човекът, когото ти познаваш като Майкъл Дженс Шейд. - заговори красавицата тихо докато галеше главата на Чърч. Шокът бе очевиден на лицето на Джей, но тя не вдигна погледът си за да говиди, просто продължи историята си фокусирайки се върху спокойното дишане на Чърч.
- Никита и Михаил били много близки до моментът в който не се появява жена. Както можеш да предположиш тя била красива и интелигентна и двамата се влюбили в нея, но Михаил е бил по нападателният от двамата и тя остава с него  заедно създали групировка по - опасна от КГБ, групировка заради  която животите на всички били застрашени. - продължила разказът зи красавицата
- Никита бил по -мъдър от брат си и видял накаде отиват нещата и се отделил от групировката и създал своя, а Михаил взел жена си и новороденият им син и избягали от родната Русия установили се в малък град в Америка където заживели под друга самоличност, но тайно продължавали да ръководят групировката си. Няколко години по - късно им се родило момиченце или поне така мисли светът. Истината обаче е, че им се родили две, еднояйчни близначки. Единствената разлика между бебетата била трите минути между раждането им. Никита разбрал за това и дочул, че брат му има смъртна присъда висящанад главата му изнаел,  че рано или късно враговете им ще ги настигнат затова решил да направи единственото нещо което можел спасил едното бебето като го отвлякал минути след раждането и'. - Ерин замълча и вдигна погледът си срещайки сините очи на Джей за първи път след началото на историята си 
- Името ми е Ерин Алекзандър Шейд и съм биологична дъщеря на Майкъл и Еленор Шейд и еднояйчна близначка на твоята любима Отъм. Никита Петрович бе мой чичо и единственото семейство, което някога сам познавала. - обобщи красавицата
avatar
Erin Alexander Schade
Citizen
Citizen

Брой мнения : 12
Join date : 11.05.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Jaden Haas on Вто Юни 23, 2015 2:38 am

Това не го предвидих.
- Близначки, а! Еха! - През главата ми минаха спомени от различни събития, разговори. Но някой неща все още не се връзват в цялата тази картина. - Съжелявам за Петрович! - Коленичих пред нея и погалих лицето и', изтривайки поредната и' сълза. - Никога не съм обичал Октобър! Не и по този начин, глупаче! - Казах малко по-емоционално, а в очите и' се прочете изненада. - Затвори очи.
- Защо!?
- Просто го направи. Трябва да ти покажа нещо. Нещо важно! - Тя притвори очите си, хванах я за ръка и затворих моите. В съзнанието ми започнаха да се редят спомени за всяко нещо, което бе докоснало сърцето ми и ме бе накарало да се влюбя в образа на сестрите Шейд. Хармонизирането на съзнанията ни и' помогна да преживее всичко чрез моите спомени. Ясно усещаше онзи специфичен аромат, разбирайки как ухае собствения и' кожа, парфюма и' през моето обоняние. Първата нощ, в която правехме любов. Последната такава. Всяка дума и изречение от незначителни разговори, които промениха живота ми. Клубовете, по които ходехме. Танците, които споделяхме. Разходките под лунна светлина. Дъждовните дни, в които просто се гушкахме пред камината покрити само с горещата си пот. Толкова много спомени, почти като филм. Ерин започна да диша тежко, а ръката и' се разтрепери.
- Какво е това!? Как е възможно!? - Превъзбудено попита тя гледайки ме право в очите.
- Хармонизация. Или поне аз така го наричам. - Усмихнах се леко. - Нещо да ти е познато!? Да виждаш себе си из тези спомени!? - Това беше важно. Щеше да помогне и на двамани.
- Този аромат... Той е навсякъде! - Тя замълча за миг. - Как ги отдели!?
- Кое? - За какво говореше тя!?
- Спомените си!? - Моля?
- Не съм ги делил. - Отвърнах аз.
- И как тогава е възможно над 80% от спомените, които ми показа да са с мен!?
- Нямам представа, ти ми кажи! - Леко наклоних глава в дясно. - Преди години си мислех, че Октобър използва този парфюм само за мен! Не ми се е налагало да я разпитвам за стари случки. След събитията от пред няколко часа сега вече се замислям и си припомням моменти, които са ме обърквали. Като на пример най-любимия ви момент с мен. Ту постоянно говореше за промъкването си в мъжкото общежитие на Академията посред нощ, за да ме имаш. Ту пък колко незабравима бе онази сутрин във вилата на дядо и животинския ни секс на открито на верандата. До днес си мислех, че не можеш да решиш какво точно харесваш. Но вече знам, че всяка от вас е имала своя любим момент. - Изправих се и и' помогнах да стане. - Може би ако не се бе появила нямаше да се влюбя. Тобс е прекрасна, но не достатъчно... Обичам я, но не по този начин. - Ерин се приближи и ме дари с една нежна целувчица по устните. Дали това означава, че и тя е изпитала същото към мен!? Лека усмивка се появи на лицето ми. Но въпреки тези приятни мисли нещо не ми даваше мира. - Възможно ли е да ми разясниш нещо!?
- Питай! - Явно идването ни тук и' помогна да се отпусне и да ми разкаже всичко.
- Щом Петрович ти е чичо, обичал те е и те е отгледал. Защо тогава е вербувал Алекс за Фортуна и после ги е разделил с Октобър!? Дори го е заплашвал няколко пъти, него и приятелката му! Явно той ти е казал коя си, кое е семейството ти. Днес те видях при Алекзандър и ти беше много мила с него. Но защо пък се представяше за Октобър!? Само пред мен ли или пред всички!? - Леле колко въпроси... - Извинявай за многото въпроси, но това е най-обърканата част от историята!
avatar
Jaden Haas
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 44
Join date : 20.04.2015
Age : 30
Местожителство : New York

http://forever-rpg.bulgarianforum.net/t204-topic

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Erin Alexander Schade on Вто Юни 23, 2015 7:26 am

Глупаче? Той наистина ли ме нарече глупаче? Той дори не знаеше коя сам  какво друго можех да си помисля. Когато се приближи исках да се отдръпна,но не го сторих напротив подчиних се на желанието ну и затворих очи. Когато образите започнаха да нахлуват в съзнанието ми си поех остро въздух. Не знаех какво да очаквам не знаех как да реагирам, определено бях шокирана особено като забелязах,  че почтивсеки кадър бе с мен. 
- Как... как ги раздели, как знаеше че това сам аз? - не разбирах, не можех да повярвам, че спомените му бяха толкова добри, толкова точни нима през цялото   време да знаеше, че сам аз? 
Устните му бяха толкова меки, толкова сладки и опияняващи искаше ми се да не се отделям от тях, но той имаше още толкова много въпроси, толкова много мисли се въртяха в съзнанието ми. 
- Вербуването на Алекс не бе негово дело. Алекс бе част от Фортуна, много преди Никита да разбере, то бе изцяло дело на родителите ни. Никита не искаше този живот за нас. - казах, след което се усмихнах тъжно 
- Не знаех, той никога не ми каза, отраснах мислейки, че сам негова дъщеря знаейки, че той е единственото семейство което имам. Бях на 16 когато без да искам чух негов разговор с Григори един от най - близките му хора и разбрах за Михаил и Григори бе този който ми разказа всичко. Тогава разбрах за приликата ми с Отъм и реших да я използвам за да опозная семейството си и да разбера защо Никита бе постъпил така. Ти никога не бе част от плана, случилото се между нас, чувствата ми те не бяха предвидени, ако нещо те бяха ослужнение. -признах тихо гледайки в очите му. Нима бе възможно той да е бил влюбен в мен през цялото това време? Възможно ли бе все още да изпитва същите чувства? Не не можех да се поддам на тези чувства, това бе грешка. Отръпнах се от него и прокарах пръсти през косата си поемайки си накъсана глътка въздух. 
- Никой не знае за мен, аз съм призрак, сянка  на Отъм, това е всичко.
avatar
Erin Alexander Schade
Citizen
Citizen

Брой мнения : 12
Join date : 11.05.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Jaden Haas on Сря Юли 08, 2015 2:48 am

- Глупости! Това са глупости! - Ядосано казах аз. - Ти си Ерин Алекзандър Шейд и си личност. И то прекрасна личност! - Усетих се как хванал я за раменете я разтрисам едно хубаво, за да се опомни. Какво бе направил Петрович с нея. Как бе изградил толкова силна самокритика в Ерин. Трябва да разбера повече за това поведение. Подобно състояние може да е ефект от дългогодишен психически и физически тормоз. Или умело прикриване на нещо важно за засегнатата личност. Тя спомена, че чичо и' се е държал прекрасно с нея и е най-важния и' роднина. Но не мога да изключа факта, че той я е отвлякъл като бебе. Вярно, че е била невръсна, но има доказателства, че отвлечените често се оказват привързани към своите похитители. А тя е била отгледана от него. Когато я видях с Алекс... личеше си, че изпитва положителни чувства към него. Независимо, че е растла далеч от него, тя проявява чувства присъщи на някой, който е споделил целият си живот с него. Октобър от друга страна е държана на страна. Сякаш Ерин изпитва силен респект от сестра си. Тя я държи далеч от себе си, но в същото време се опитва да я копира. Сякаш Ерин до голяма степен боготвори близначката си Октобър. От друга страна тя ясно призна, че е имала или по-точно, ЧЕ ИМА чувства към мен, но това било ослужнение. Никита е бил шпионин, явно я е научил това онова. Продължавах да я държа за раменете, но бях спрял с разтрисането. Просто я гледах в очи опитвайки се да и' направя психологичен портрет. - Нещо тук не се връзва. - Бяха първите ми думи от доста време. - Помниш ли, че ти разказвах как учех Психология в Оксфорд преди да вляза в Академията на ФБР. - За отговор получих само леко кимване. - Е, трябва да ти призная, че бях отличника на випуска. Ако не бях последвал семейното наследство сред органите на реда, най-вероятно щях да се занимавам с Психология. - Все още държейки я, усетих напрежение в тялото и'. - Следвайки всеки метод, на който са ме учили в Университета, достигнах до заключението, че нещо в историята ти куца. - Ерин ме гледаше безмълвно. - А съдейки от дарбата си, която използвам само в много крайни и много важни ситуации, разбрах, че има нещо което премълчваш умишлено. Нещо, което колкото и да се опитвам да изровя от съзнанието ти, не мога. - Пуснах я, защото телефона ми извибрира в джоба на дънките ми. Извадих го и погледнах екрана.

You have 1 Missed call from October

Явно изражението ми се бе променило, защото Ерин проговори.
- Кой е!? - Аз само обърнах екрана към нея с думите.
- Партньора ми. - И спокойно продължих. - Явно се притеснява от внезапната ми липса. - Седнах на дивана и я погледнах. - По-добре побързай с разказа си. Защото познавайки сестра ти, тя определено е на път към апартамента ми.
- Тогава си тръгв... - Изречението на Ерин бе прекъснато от изпиукването на домофона и последвалия глас от него.
- Джейдън Андрю Хас, случайно да имаш желание да бъдеш скалпиран с изтъпяло бръснарско ножче!? Ако си мислиш, че можеш да си тръгнеш така и да ме оставиш в толкова лош момент, не си познал! Вече се качвам с асансьора и до две секунди да си ми отворил, за да не влизам с касата на вратата! - Гласа на Тобс беше меко казано дрезгав и нападателен. Щом е оставила Алекзандър и е дошла до апартамента ми, явно ще е нещо важно. Дали някой да ме бе видял да тръгвам от болницата с Ерин. Или още по-страшното - тя да ме бе видяла.
avatar
Jaden Haas
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 44
Join date : 20.04.2015
Age : 30
Местожителство : New York

http://forever-rpg.bulgarianforum.net/t204-topic

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Autumn Schade on Пон Яну 18, 2016 12:17 pm

Последните няколко часа бяха толкова откачени, че не можех да си поема въздух. Алекс беше жив, бил е жив през цялото време в което го оплаквах, е това щеше да е много забавно за родителите ни. Хората които го погребаха преди шест години, да някаде там из гробищата на родният ни град имаше гроб с името на Алекс. Това бе връхната тичка между отношенията му с родителите ни. 
Както и да е, Алекс беше жив, малко натъртен, но жив, не се бях отделяла от него откакто пристигнахме в болницата с изключение на моментите в който трябеаше да отида до тоалетната
- Ти Ти би ли ни дала минута? - попита той кимвайки към вратата където се намираха Ноа, Ханк и другата докторка Шарлът ако не се лъжа, кимнах и го целунах по челото. Имах нужда от питие, не имах нужда от цяла бутилка. Излязох от стаята и след кратък разговор с Ханк и Ноа се огледах за партньра си, но го нямаше никъде
 О, не, не и не не ме е оставил тук сама, не е посмял да си тръгне, няма начин. И въпреки това точно това бе направил, бях бясна, грабнах ключовете от колата на Ханк и се изстрелях към домът му. Званнах му, но той не пожела да отговори
- Мъртъв си Джей, мъртъв. - заричах се докато карах из улиците. Когато пристигнах в жилищната зграда видях колата му и още повече се подпалих. За отрицстелно време се озовах пред вратата му и започнах да блъскам по нея
- Отоври проклетата врата Джей, не си играи криеница с мен, сега не е моментът! - виках и блъсках по вратата докато накрая тя не се отвори.
- Какво по дяволите Джей! - извиках блъскайки го и влязох в апартаментът му.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Erin Alexander Schade on Вто Яну 19, 2016 12:28 am

Това бе странно, той можеше да чете мисли, но не можеше да прочете моите, това ли се опитваше да каже?
- Чакай малко, нима се опитваш да изтръгнеш информация от съзнанието ми? Това е нечувано! - казах разгневено, мислех, че ще има повече човечност и не би ме третирал по този начин. Да може да знае всичко за Никита, мога да му кажа всичко за мисиите си, за миналото си, но имаше едно нещо което никога нямаше да му кажа. То бе прекалено важно, бих умряла преди да го сторя, защото никога, докато съм жива не бих позволила на някой да нарани децата ми. Лука и Ноел бяха най - важните същества в животът ми и макар той да бе техен баща нямаше да му дам възможността да ги нарани или използва срещу мен. Докато мислех за това, гласът на Отъм се разнесе из апартаментът, идващ откъм входната врата.
По дяволите, по дяволите, по дяволите!!!!! Това беше лошо, много много лошо. Как да се отърва, от къде да избягам.
- Ти не разбираш! - казах през зъби към Джей и се отскубнах от хватката му и започнах да оглеждам паникьосано как да се измъкна. Не можех, не можех да се срещна с Отъм сега, това не бе моментът, особено имайки се предвид, че тя току що откри изгубеният си брат. Трябваше да се измъкна оттук, за доброто на близнаците трябваше да се махна, преди да е станало прекалено късно
- Това беше грешка! Не трябваше да идвам - казах тръгвайки към терасата, все някъде трябваше да има достъп до аварийното стълбище нали това бе Ню Йорк, но в моментът в който отворих вратата, друга врата се отвори и Отъм Октобър нахлу в малкият апартамент. ПО ДЯВОЛИТЕ!
avatar
Erin Alexander Schade
Citizen
Citizen

Брой мнения : 12
Join date : 11.05.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Autumn Schade on Чет Яну 21, 2016 6:04 am

През цялото време докато карах към домът на Джей се опитвах да разбера какво по дяволите би го накарало да си тръгне от болницата особено, без да каже и нито дума на никого. Лекарите бяха прекалено заети за да забележат накъде беше тръгнал и дали бе сам или не, по някаква причина не вдигаше и мобилния си. Какво точно се бе случило за малкото време в което бяхме разделени. 
Отношенията между мен и Джей винаги са били сложни, ние сме приятели от полицейската академия, но той се държеше по - различноо с мен, всички го знаеха, да в академията бяхме приятели с превилегии, имахме повече от една бурна нощ, но никога не сме били гаджета и въпреки това, той се държеше сякаш сме. Откакто започнах да излизам с Ноа нещата бяха по - различни той се държеше скаш съм го предала, което не можех да разбера и това бе причината да съм на път към домът му.
Връхлитайки в апартаментът му трябва да призная, че не очаквах да видя това което видях. В дъното на апартамента държейки балконската врата отворена се намираше жена. тя бе с гръб към мен и не можех да видя лицето и', но за сметка на това виждах фигурата и'. Беше висока колкото мен, слаба и със стойна фигура, косата и' стигаше до раменете, къдрава с тъмни корени и руси краища. 
- С... съжалявам не исках да ви прекъсвам - казах поглеждайки към Джей и повдигнах веждите си. Значи той имаше връзка за която не знаех, колко странно, а си мислех, че зная всичко за него. Погледнах отново към момичето, но тя не бе мръднала от мястото си, сякаш бе закована там, това бе странно.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите