Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalThe zoo

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

The zoo

Писане by Noya Fairburd on Пет Апр 03, 2015 12:48 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Спалнята на Ноа:
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Спалнята на Ейми:
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Noya Fairburd on Чет Апр 16, 2015 3:17 pm

Живеех със сестра си от прекалено скоро, но стисках палци този неин рожден ден да е запомнящ се. Исках аз да го направя такъв.  Бях я разпитал за приятелите ѝ, така бях научил едно две имена. Алтеа много ми помогна като откри приятелите ѝ, от там и всички познати, без онези, които се мислеха за нещо повече от Ейми. Нали за това бяха приятелите, знаеха кои са враговете ѝ, за да не стане някоя издънка и случайно да поканим някой, който няма да е желан. Октобър щеше да отговаря за партито в къщата. За целта трябваше да изведа Ейми и да се погрижа в никакъв случай да не се прибира преди всичко да е готова. Разбира се бях наел фирма за кетъринг и отделно такава за окраса. Всичко в задния двор и покрай басейна.
Сутринта почти буквално я изритах от леглото. Не си падах по обикалянето на магазини, но това беше нейния дн, затова я заведох в мола, да си избере дрехи, като настоях да вземе рокля, като ѝ казах, че вечерта ще я изведа на ресторант (което беше лъжа) и трябва да е неотразима, защото е рожденичка. Оставихме всички покупки в колата, след като се лутахме по магазините почти три часа.
Заведох я в лунапарка, за да убием още няколко часа, докато запоне да се здрачава. През почти целия ден поддържах връзка с Октобър, за да знам как вървят нещата. След като тя ме уведоми, че всичко е готово и почти всички поканени са дошли, предложих на Ейми да се приберем, за да се приготвим, за вечерята, която нямаше да се състои. Нарочно паркирах колата отпред, за да влезе през предната врата. Взех покупките от задната седалка и двамата тръгнахме към къщата.
- Надявам се да съм се докоснал до представата ти, за идеален рожден ден... Ако не съм моля да начертаеш график за утре. - Спрях се пред вратата. Знаех че пре вратата са се скупчили всички исках да ги види, като влезе, като изненадите по филмите. - Ще отключиш ли, ръцете ми са заети...
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Чет Апр 16, 2015 6:40 pm

Очевидно да имаш по- голям брат си беше доста голям плюс. Не стига, че ме глезеше постоянно, ами сега си подмених и половината гардероб. Странното в това бе, че не мислех да празнувам осемнадесетия си рожден ден. Предните два прекарах с Карма и ми беше кофти, че всичко приключи по толкова скапан начин.
Е, Ноа доста добре се постара да не си спомням за нея през този ден. Наистина не бях от момичетата, които обикаляха ежедневно по моловете, за да си купуват някакви изискани парцали, но когато пазарях веднъж.. беше епично. И Ноа го усети, когато трябваше да се връща няколко пъти до колата, за да оставя покупки, за да можем да продължим с пазаруването.
И после този Лунапарк.. Наистина не бях стъпвала на подобно място от години, но пък беше учудващо забавно. Още докато паркирахме вече знаех какво е подготвил Ноа за вечерта и това не беше ресторант определено. Животните не можеха да пазят тайни просто. Но пък реших да не му развалям момента и да се правя на изненадана. Беше мило, трогна ме.
- Справяш се чудесно като по- голям брат. И не е само заради покупките, наистина. Благодаря за този ден. - използвах момента, че ръцете му бяха заети и нямаше да има неловко потупване по гърба, за да го прегърна силно и да му лепна една звучна целувка по бузата, след което отключих вратата и моментално бях посрещната от Вер, Джейн и Арес, както и от едно задружно ''ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!". Огледах се с широка усмивка и заподскачах весело, когато разпознах повечето от приятелите ми в университета и изобщо такива, които съм завързала в Ню Йорк откакто бях тук до сега. Чудно ми беше откъде ги беше издирил той, но за това по- късно. Засилих се към най- добрия си приятел и го прегърнах, след което последва групова прегърдка и много много пожелания. Когато успях да се откопча от тях се върнах при Ноа и буквално скочих върху него, нищо че той говореше с Алтея.
- Страхотен си. - още една целувка му беше залепена по бузата, след което грабнах торбата, в която се намираха дрехите ми за довечера и се качих нагоре, за да се приведа в нормален вид и да се върна на партито при останалите. Музиката започна още с влизането ми и нямах търпение да се нарадвам на партито.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Пет Апр 17, 2015 12:31 am

"... ще трябва да слушам цяла вечер любимите парчета на някаква малка..." Рейгън беше спярала да обръща внимание на гласа в главата си. Понякога избесняваше, но сега се придържаше към спокойствието. Ако искаше да си получи парите трябваше да се държи прилично, без да говори със себе си, не и когато я гледат.
Отиде в къщата на рожденичката, която ѝ да беше тя. Знаеше само малкото ѝ име, защото поздравите щяха да бъдат най - вече за нея. Някаква стара жена, на около двадесет и четири ѝ показа къде да си остави техниката. Всичко беше готино като за рожден ден.
"Кажи ми поне, че ще пием... Моля те." - Гласа в главвата на Рейгън се обади отново. Това тяло приемник беше ужасно дразнещо на моменти... Или съзнанието на тялото приемник.
Беше дошла тъкмо на време, когато сглоби всичко и започна да оправя плейлиста, който да пусне за начало рожденничката се прибра и Рейгън пусна музиката. След като всички ѝ честитиха момичето се отправи нагоре, а възрастния мъж, който ѝ се падаше брат, поне така се представи, дойде при Рейгън.
"Готин е като за старец" - Отбеляза другото съзнание.
- Името ми е Ноа - Представи се мъжа и протегна ръката си към Рейгън, която също му каза името си. - Честно, не знам каква музика харесва сестра ми, затова ще съм ти благодарен ако успееш да научкаш. Искам тази вечер да е незабравима за нея. Ако успееш ще ти платя двойно, на това което сме се разбрали. - Бръкна в джоба си преброи три стотачки. - Ето ти аванс.
"Що за човек не знае каква музика харесва сестра му?" - Този глас... Понякога Рейгън се чудеше дали ако не си заблъска главата в някоя стена няма да успее да го убие.
- Добре старче... Мотивира ме! - Усмиха се от своя страна Рей и си сложи слушалките. Усети как ръката на мъжа разроши косата ѝ сякаш галеше куче, а не човек, но тя не протестираше, той даваше парите все пак.
- Добър вечер на всички в тази прекрасна градина. Нека Започнем със скандирането на името на рожденничката, която днес навършва осемнадесет години. Ейми! Ейми! Ейми! Ейми! - Тълпата поде, и оформи кръг около симпатично русичко момиче. Да, по усмивката ѝ си личеше, че е роженичка.
"Да не обмисляш да изчукаш домакинката?" - Попита гласа в главата на ди джейката.
- Какво ще кажеш да млъкнеш за малко, за да се съсредоточа... Работя за да изхранвам и двете ни... - Поклато глава и вдигна поглед, към едно изумено момче. Усмихна се. Свали слушчлките обесвайки ги на врата си. - Извинявай имам навика да си говоря сама. Е, с коя от любимите песни на Ейми ще я поздравиш?

avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Пет Апр 17, 2015 4:35 pm

По най- бързия начин се [You must be registered and logged in to see this link.], до колкото може да се каже бързо имайки предвид всичките животинки, които се въртяха около мен, за да ми честитят рождения ден. И те искаха внимание все пак.
Обещах им по- късно да им обърна внимание и слязох надолу, където бе и партито. Токчета.. защо ли изобщо позволих на брат ми да ме убеди да си ги взема. Предпочитах си кецовете. Е, не отричам, изглеждаха страхотно, но когато започнах да слизам по стълбите осъзнах колко ужасна щеше да бъде вечерта ми върху тях. Може би щях да ги изритам под масата при първа възможност. Какво пък, бях домакинята на партито, кой щеше да ми забрани?
Всички скандираха името ми и това толкова ме трогна, че усмивката ми не слизаше от лицето ми. Добрах се до мястото, където беше ди-джейката, за да използвам микрофона й. Една малка част от съзнанието ми отбеляза, че момичето изглеждаше шантаво забележително. Трябваше да идвам по- често, за да си поръчвам някакви песни или може би лично представление ... "Стига, човек! Трябва да се стегнеш, не прави глупави работи, поне докато си трезва. Нямаш извинение."
- Добър вечер на всички и благодаря за всички пожелания и най- важното - че сте с мен на този така специален ден. Благодаря на по- големият ми брат за всичките усилия, които е вложил, за да ви събере тук, макар че нямам идея как го е направил. Е, пожелавам ви всичките пожелания да ви се връщат стократно и... да танцуваме! - казах разпалено и оставих микрофона, след което се върнах при приятелите си, като не пропуснах да намигна на музикалното момиче. Имаше алкохол и много готини хора, как да не се забавляваш? Единствено качествена свалка щеше да бъде идеалния завършек, но не бях алчна. Има време...
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Autumn Schade on Съб Апр 18, 2015 9:11 am

Не бях сигурна как се озовах тук, та аз нищо не знаех за купони и големи рождени дни, не е като да сам имала или да съм желала такива. За мен най - добрите рождени дни бяха само брат ми и аз, това беше най - хубавото нещо на света. 
Но сега бях в центъра на събитията и трябваше да го направя за някого другиго, някой който не познавах. Когато Ноа ме помоли да му помогна с организирането на рожденият ден на сестра му. Направих всичко по силите си да бъде възможно най - доброто, и искрено се надявах да се е получило.
Когато  Ноа влезе в къщата и сякаш всичките притеснения в светът  изчезнаха, усмивката ми стигна до ушите ми и побързах да се добра до него и да се скрия в прегръдките му
- Здравей, докторе - казах подсмихвайки се и целунах устните му сладко, наслаждавайки се на близостта му. Ейми се върна и отмъкна светкавицата ми и ме замести в прегръдките му.
- Честит рожден ден Ейми - казах усмихвайки се чаровно. Все още не се познавахме добре, не бях сигурна дали изобщо щях да я опозная, бяхме рязлични, но нищо не се знаеше. Когато се запознах с Ноа не мислех, че ще стигнем дотук, но той ме изненада, може би и сестра му щеше да го стори
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Съб Апр 18, 2015 7:51 pm

"Тя наистина ли ти смигна?" - Явно на Рейгън не ѝ се беше сторило, защото другото съзнание също го отчете.
- Тя е просто приятелски настроена. Което е добре, може да вземем повече пари. - Промърморо Рейгън под носа си и пусна следващото парче, кгато брата на рожденичката се приближи.
- Искам да я поздравя с нещо специално, но да не е нещо, което вече са поръчали. - Рей повдигна веждата си. Очевидно щеше да ѝ се налага да научква, защото Ноа не си беше направил труда да чуе какво се носи от стаята на сестра му. Усмихна се пироко и леко фалшиво, като закма.
- Разбира се шефе. Следващия поздрав е от теб. - Ново кучешко разрошване. Рей изпуфтя недоволно, но отново си замълча, докато другото съзнание обмисляше заилване с хвърляне на гърба на мъжа последвано от бой по празната глава.
"Как можеш да му позволяваш да се държи с нас като с животно?" - Добър въпрос. Рейгън по принцип си беше буйна. Прехапа устната си без да отговори този път. Проследи Ноа който се върна при възрастната жена и я покани на танц. От друга страна Ейми танцуваше с много различно хора, нейни приятели. Алкохола се лееше, хараната се пръскаше. Едина от сервитьорките донесе на Рейгън чаша с нещо което приличаше на някакъв вид ликьор, което си беше супер, сладките питиета ѝ бяха любими.
- Следващата песен е специален поздрав от брата на рожденичката. За това, че има най - прекрасната, пълна с живот сестра, със слънчева усмивка и сладко чувство за хумор. Ейми, вечерта е твоя. - След като бях привлякла внимаието ѝ към себе си също и смигнах и пуснах песента, което по мой изчисления трябваше да ѝ хареса. Пък и беше най подходящия поздрав, отправен от брат към сестра. Поне аз така смятах.


avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Нед Апр 19, 2015 12:27 pm

Брат ми наистина се стараеше, признавах го. Трябваше да му се реванширам по някакъв начин след всичко това, но нямах идея как. Трябваше да го измисля. Може би да спра котките ми да го тормозят вечер? Или да го оставя за няколко дни да бъде само с неговата полицайка? Нещо подобно.
Сега наистина беше моята вечер, както специално обяви диджейката. Трябваше да науча името й. Нима това смигване беше за мен? Отдадох го на професията й. Все пак водещите трябваше да бъдат интересни, нали? Е, тя грабна вниманието ми.
Малко по- късно реших, че е време за тортата, преди всички да са се изпонапили .. поне да имахме няколко културни /до колкото се може да са културни имайки предвид повода/ снимки. Тортата, която ми донесоха беше наистина страхотна на вид. Обзалагах се, че е още по- вкусна отколкото изглеждаше. Пяха ми '' честит рожден ден '', след което дойде време за желанието. Трябваше ми малко време да си помисля.. какво исках? Имах всичко, което можех да си пожелая.. е, почти всичко.
"Пожелавам си да забравя Карма най- накрая. " казах си наум, докато стоях със затворени очи, след което ги отворих и духнах осемнадесетте свещички пред себе си. Всички ръкопляскаха, снимахме се, след което разрязаха тортата, за да я раздадат на гостите.
След като унищожих своето парче /о, да! тортата наистина беше много вкусна / и го преглътнах с две чаши уиски реших да занеса едно специално парче на момичето на пулта. Взех чиния с парче торта и една пластмасова виличка и се качих при нея за втори път тази вечер.
- Здравей. Справяш се чудесно. Реших да ти донеса торта. - казах, включвайки чаровната си усмивка и оставих парчето торта до нея. Щеше да стане много тъпо, ако е хетеро и си има гадже, но когато предпочиташ твоя пол никога не знаеш дали някой е като теб или не. Може би трябваше да започнем да носим табелки или нещо подобно.. Щеше да бъде толкова по- удобно.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Нед Апр 19, 2015 1:48 pm

"Това определено е флирт! Моля те, не ми казвай, че ще дадеш тялото ми на тази..." - Рейгън не обърна внимание на гласа в главата си. Тя предопочиташе да насочи всичкото към Ейми. Прехапа устната си, заради което усмивката изглеждаше леко притеснителна. Беше го тренирала в огледалото много време, за да изглежда правдоподобно и сладко.
- Благодаря Ейми. Много мило от твоя страна. - Взе чашата си и я ядигна към нея, за да ѝ покаже, че иска да пие за нея. - Надявам се, да ти харесва музиката. Винаги можеш да ми кажеш да я сменя, ако някоя песен не ти харесва.
"Толкова си нескопосана... Така не се сваля момиче." - Рейгън едва се стърпя да не отговори на глас, на съзнанието в главата си. Защо тя се имаше за експерт в свалянето на момичета, след като дори не си падаше по такива. - "Защото съм момиче идиотке, знам какво им харесва и какво не. Макар, че ако е обратна няма да мога да ти помогна. Този тип хич не ги разбирам."
Рейгън несъзнателно поклати глава. Наистина ѝ се искаше да си пусне куршум в мозъка.
- Така и така си тук. Искаш ли да чуеш през слушалките, много по яко е отколкото се чува през големите колони. - Попита Ейми след като възвърна усмивката си и ѝ се протегна, за да взема слушалките си и да се приближи към рожденичката.
avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Нед Апр 19, 2015 2:13 pm

Това беше сладко. Нямаше странен поглед, нито неловко мълчание. Звездите бяха на моя страна, дано мацето нямаше нищо против други мацки.
- Не се притеснявай, музиката е супер. - честно казано не вярвах брат ми да ме познава толкова добре, така че вероятно момичето просто имаше добър вкус за музика, подобен на моя. А какъв ли е вкусът на устните й?
Усмихнах се несъзнателно при тази мисъл и прехапах устна огледално на нейното движение.
- Готино, наистина. - изкоментирах, когато тя ми даде слушалките си и поклатих глава в ритъм с песента, но въпреки това не отделях погледа си от нейния. Или щеше да се смути и да отклони своя или щеше да стане интересно.
- Кофти ми е, че ти знаеш името, а аз твоето - Не. Как се казваш? - попитах след малко, връщайки слушалките на врата й и отпих от чашата си, след като вече я ударих леко в нейната.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Пон Апр 20, 2015 12:33 am

Рейгън се усмигна и върна погледа си към пулата. Смени песента със някоя не толкова чувствена. По - жива, за танцуване. Щехе да я покани на танц, това беше последното ѝ решение.
"Напълно си полудяла, нали? Не може да я сваляш толкова открито. Ако е хетеро ще загазиш." - Рей сви устните си, нямаше да отговоти на гласа, затова му прати мислено съобщение. Съзнанието беше като втори глас не можеше да я съветва за нищо освен за това към което тялото е алергично.
- Името ми е Рейгън, но приятелите ми казват Рей. - Момичто се усмихна и свали слушалките от врата си. протегна ръка към рожденичката. Притеснението си личеше в очите ѝ.
- Хайде, нека те поканя на танц. - "Рискуваш, глупачка... Тя няма да се върже на това, а ако е херето, ще те изхвърлят без да ти дадът никакви пари." Рейгън напсува съзнанието на ум, без да променя изражението си, продължавайки да се усмихва на Ейми.
avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Вто Апр 21, 2015 1:03 am

Танц значи? Така ми харесваше. Рождения ми ден се развиваше доста, доста добре благодарение на.. оззвучението. Повдигнах вежда учудено, че тя правеше тази смела стъпка, но вдигнах рамене заедно с питието си и го оставих настрани, а ние започнахме да танцуваме. Не, че имаше много място, но важен беше жеста.
Хванах ръцете й и скоро ни завъртях, а после просто си се полюшвахме в ритъма на музиката, скъсявайки дистанцията между нас все повече. Не мислех, че скоро ще мога да погледна друга, но алкохола и рождения ден говореха вместо мен.
- Уникално име за уникално момиче. - констатирах по някое време, пускайки крива усмивка и я завъртях около тялото й, след което отново бяхме в лице. Наклоних глава настрани, усмихвайки се на криво и след края на песента пуснах ръцете й, въпреки че доста си потанцувахме при това не беше никак безобидно.
- Беше ми много приятно, но гостите ме чакат. Благодаря все пак. - казах леко тъжно, свивайки рамене и отново надигнах чашата си.
- До после музикално момиче - бях сигурна, че пак ще се видим, дори да е накрая на вечерта. За всичко си имаше причина, нали? Нямаше просто така да свърши всичко.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Чет Апр 30, 2015 3:23 am

"Не мога да повярвам, тя наистина танцува с теб" - Съзнанието в главата на Рей се опитваше да ѝ докара мигрена с крясъците си. За секунда можеше да се помисли, че са от еофория. Ако Рейгън не познаваше другата си половинка, която правеше всичко възможно, за да я дразни, изнервя, ядосва.
Музиката продължи, всичко се радваха танцуваха. За щастие явно нямаше много къщи наоколо, защто никой не си направи труда да извика полиция... Или може би защото имаше полицай на партито. Рей никога не си е падала по служителите на реда. Изнервяха я, а и доста пъти я бяха гонили, когато си правеха нелегални партита, на които беше ди джей.
През цялото време не спираше да следи с поглед рожденичката, а гласа в главата ѝ не спираше да ѝ обяснява как ще е грешка ако направи първата крачка. Нямаше знаечние. Тя беше решена. Затова пусна един микс дълъг около час, нахъса се на ум и "слезе" от пулта. Приближи се до Ейми, която точно в момента танцуваше сама и с широка усмивка я заговори.
- Извинявай, може ли да ми покажеш тоалетната? - Трябваше по някакъв начин да останат сами, да си поговорят малко да се опита да я забие. Малката беше пична на мотика, янмапе да е трудно ако имаше дори леки сексуални наклонности към своя пол. Просто Рейгън не искаше да прави всичко това пред брат ѝ, щеше да е прекалено странно.
"О, недумай! Защо просто не я дръпнеш и да я целунеш пред всички гости. Това ще е най - добрия ти ход!"
avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Чет Апр 30, 2015 3:37 am

Бях във вихъра си. Силната доза алкохол почти бяха притъпили гласа на всяко живо същество около мен и бях изпаднала в нещо като своя лична утопия, личния ми свят, където танцувах, скачах и бях хипер активна, дори и на токчета. Всеки път, когато минех покрай Ноа му благодарях и се радвах, че момичето му не правеше някакви грандиозни проблеми. За пръв път от много време бях на парти без никаква драма. Или дори да имаше - аз просто не я разбрах.
Когато чух познатия глас на Рейгън се обърнах със широка усмивка и се приближих към нея. Чувствах се по- смела от всякога и съвсем малкото ми превъзходство във височината ни, главно заради токчетата, ми позволяваше да прикова погледа й по много интересен начин.
- Сигурна ли си, че искаш да видиш точно тоалетната? Тя не е от най - интересните стаи в къщата. - констатирах развеселено, хващайки ръцете й, докато говорех и я завъртях около оста й, след което продължих да се поклащам, приканвайки и нея да прави същото.
- Гаража е много интересен, спалнята ми също, както и останалите стаи с мека мебел из къщата. - продължих да говоря по темата, слагайки ръка на кръста й и я придърпах към себе си. Беше секси, определено. По онзи смахнато-откачено-сладък начин.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Чет Апр 30, 2015 12:25 pm

Рей не беше сигурна, че чува правилно... Ейми направо си я канаше в леглото. Тъмнокоската премигна няколко пъти с изненада, но с усмивка и кимна леко.
- С удоволствие бих разгледала стаята ти. - Хвана ръката й и просто я последва навътре в къщата.
"Не мога да повярвам, че наистина ще го направиш... Брат й е в къщата за бога. Мамка му, ако някога взема власт над теб, ще те убия... Но преди това ще те накарам да съжаляваш." Дрън - дрън - дрън. Съзнанието продължаваше да работи и да недоволства докато Рейгън изкачваше стълбите заедно с Ейми. Когато краката й стъпиха на твърдия под на втория етаж Рей дръпна леко русокосото момиче към себе си и я целуна без каквото и да е предупреждение.
"Тотално те обявявам за откачила" - 'И как няма, като постоянно ми говориш в главата?' - Отвовори също на ум тъмнокоската.
avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Пет Май 01, 2015 11:28 pm

Това момиче беше доста настъпателно, но бях изпила толкова много, че не ми пука особено. Изритах нанякъде токчетата по пътя си, докато вървяхме към някоя от вратите. Можех да си имам доста големи проблеми, ако вляза в грешната стая, но не мислех да се разсейвам точно в момента от меките й устни и нежния аромат на парфюма й. Плъзнах едната си ръка в косата си, а другата се обви около кръста й.
- Не си губиш времето, момиче. - констатирах тихо, прехапвайки устна, докато гледах в очите й. Последва още една страстна целувка, устните ми възприеха формата на нейните, езика ми се плъзна по повърхността на нейния и от гърдите ми се откъсна тиха въздишка. Нахълтахме в една стая. Бутнах вратата с крак и скоро паднахме на мекото легло. Не чувах гласовете на животните, което значеше, че не сме в моята, но на кой му пука.. Горещото шантаво маце беше над мен вече.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Съб Май 02, 2015 2:29 am

Рейгън си мислеше, че Ейми ще я отблъсне и от една страна беше изненадана, че тя не направи нищо да я отблъсне, а напротив, също я нападна с целувки.
"По дяволите... Отчайвам се от днешното развратно общество. Ще си почина, не искам да ставам свидетел на това." - Гласа в главата на Рей най накрая щеше да мъкне и да я остави да прави каквото си поиска. Това беше целта от самото начало, никой да не ѝ се пречка и да я остави да прави каквото ѝ е на сърце в случая малко да се понатиска с това момиче. Беше хубаво да получиш този който си си набелязал.
Ръцете на тъмнокоската се плъзгаха навсякъде по тялото на другото момиче, дори и под роклята ѝ. Без никакъв срам DJ-ката си проправяше път под плата по меката кожа на бедрата на момичето. Невероятно секси изглеждаше така леко пийнала.
- Само няколко целувки. Не е като да спим заедно. - Прошепна Рей срещу кожата на врата ѝ. Усещаше приятния аромат на парфюма ѝ и леко горчивия вкус който той оставяше върху езика ѝ.
Когато прие да работи на товя място не очакваше вечерта да се развие точно така, но в никакъв служай не се оплакваше...

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Съб Май 02, 2015 11:56 pm

Разбира се, само няколко целувки. Една, две, десет, сто.. Вече си представях какво ли имаше това момиче под дрехуте си и чак се изненадах от желанието. Усещах как телесната ми температура се увеличаваше доста и се надявах да не подпаля стаята в увличането си по Рей. Харесвале ми начина, по който устните й се движеха, както и сладкия й дъх, породен от някое сладникаво питие. Май липсата на специално внимание доата зке ми се отразявале и сега бях твърде ентусиазирана от случващото се. Ръцете ми се плъзгаха по бедрата й, кръста й, гръбнака й, провираха се под блузата й и галеха нежно гладката кожа. Очевидно заблудата, че зоопарка ми бе достатъчен и нямах нужда от такива занимания не важеше и тялото ми си търсеше своето при този удобен случай.
Измънках доволно и преплетох пръсти в косата й, след което се преобърнах върху нея.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Autumn Schade on Нед Май 03, 2015 1:28 am

Партито беше дълго, твърде дълго не зная защо, но не беше по вкусът ми, Ноа се беше запилял някъде и нхе го виждах, но имах огромна нужда да избягам. Грабнах една студена бира, и се отправих към стълбите, не можех да си тръгна нямаше да бъде редно, затова пък да се скатая в стаята му ми се стори като перфектната идея. Заизкачвах се по стълбите като със всяко стъпало се освобождавах от нещо, едната ми обувка, другата, форкетите от косата ми, колана на роклята ми, разбира се не ги изпусках по земята, защото това не бе моментът, когато видях вратата на стаята му се усмихнах, особено коато видях че беше леко открехната, помислих си, че Ноа е имал същата идея като мен.
- Реши да се скътаваш и да ме оставиш сама в устата на лъва.... - започнах да говоря, но когато влязох по - навътре в стаята и вдигнах погледът си се сепнах  и изпуснах всичко което държах в ръцете си.
Бях забелязала че сестрата на Ноа бе пийнала малко повечко и не ми избяга интересът ѝ към диждейката, но определено не очаквах да видя това
- Кхм - прокашлях се слагайки юмрукът пред устните си, макар гръмкото ми влизане двете момичета не бяха привлечени от присъствието ми.
- Съжалявам, че трябва да разваля малката ви забава, но съм сигурна, че това не е правилното място.... няма да споменавам за моментът - казах смръщвайки се леко, макар усмивка да играеше по устните ми. Може би трябваше да им дам няколко минути да се изнесат от тук и да задържа Ноа по - далеч от това, не бях сигурна как щеше да реагира на това на което току що станах свидетел.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Нед Май 03, 2015 4:53 pm

Съзнанието си беше взело почивка, оставяйки Рейгън да се забавлява. Момичето не смяташе да прекрачва границата. Напомняше си постоянно, че беше просто натискане и нищо повече, но нимфоманката в нея изправяше глава. Искаше да стигне до края с русокоската, а тя очевидно се стремеше към същото. За сега Все още запазваха дрехите си, но много скоро те щяха да са в излишък.
Покашлянето което получиха от жената която нае Рей за това събитие развали всичко. Страхотно... Това едва не накара Рейгън да припадне. Не очакваше подобно отношение. Винаги когато я хващаха в крачка следваха викове, трясъци, гонения.
"Уоуу, старата жена е доста разбрана." Рейгън се изправи от леглото и пооправи дрехите си, помогна и на Ейми да направи същото, защото беше доста пияна. Беше сигурна, че малката ще се справи, но предпочете да побързат и да се изнесат преди брат ѝ да влезе в стаята. Поне от втория път улучиха стаята ѝ.
- Много съжалявам за това. Не трябваше да ти навличам неприятности... - Започна да шепне Рей, без да смее да влезе навътре в стаята ѝ. Не искаха отново да идат до леглото. Трябваше да се изнесе, преди старата жена да каже на големия лош батко, както правеше Рейгън с малката му сестричка.
avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Amy Raudenfeld on Нед Май 03, 2015 9:23 pm

Това определено беше доста неловко. Когато се поизправих и седнах в леглото, срещайки погледа на гаджето на брат ми пуснах широка, замаяна усмивка. Не вярвах да ме изкаже на брат ми, но дори да го направи бях сигурна, че той само щеше да се засмее. Пооправих си роклята и хванах под ръка мацето с мен, а докато минавахме покрай нея я потупах по рамото.
- Шшшшт. Печелиш ме като длъжница. - прошепнах й и се засмях, след което се запътихме към моята истинска стая. Естествено започнах да чувам гласовете на всичките ми животни, които може би щяха да притеснят гостенката ми. Запътих се директно към леглото и се хвърлих върху него.
- Не се притеснявай, брат ми знае, че си падам по мацки. - промърморих между завивките си и се засмях отново. - Не се притеснявай от животните, приемат те. Не стой като наказана. - приканих я да се приближи и се насилих да се изправя отново в седнало положение, търсейки я с поглед.
''Не ми казвай, че си я забила." - Заговори Чарли - "Аз наистина се боря за сърцето ти, а ти ми носиш само различни конкурентки" - продължи разочаровано, което ме накара да се засмея.
"Секси парче е, дали ще си падне по мен? " - заинтригува се Хадес, навъртайки се около краката си. Идеше ми да ги изгоня всичките, но ако започнех да говоря с тях тя щеше да ме сметне за пълно хахо.
- Притеснявам ли те? - попитах тихо, подсмихвайки се настрани.
avatar
Amy Raudenfeld
Gifted
Gifted

Брой мнения : 47
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Reagan* on Пон Май 04, 2015 12:26 am

"Тая е по - луда и от тебе.... Гледа си цял зоопарк!" - Защо изобщо се събуди, само да я притеснява. Не можеше да продължи с мълчанието си.
- Ейми, аз мисля, че ще е по - добре да тръгвам. - Отстъпи няколко крачки, когато усети, че гърба ѝ вече опря във вратата. Щеше да е супер тъпо да си тръгне. Можеше да нахъса животните си срещу нея. Питбула, който се въртеше в краката на Рей беше притесниелен.
- Падаш си по мацки? Изцяло ли? - Това го беше пропуснала покрай ушите си, но сега го осъзна. Щеше да е по защитена ако е по близо до Ейми, поне така си помисли, затова се приближи внимателно до леглото и седна на едниния край, не си позволи, да легне до нея, защото знаеше, че нещата щяха да загрубеят, а не искаше да се възползва от нея в това състояние в което в момента се намираше.
- А пък аз си помислих, че съм толкова готина, че съм те склонила да се натискаш с мен. - Пошегува се Рей.


avatar
Reagan*
Host
Host

Брой мнения : 14
Join date : 02.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Noya Fairburd on Пон Май 04, 2015 12:28 am

Започвах да мисля, че да правя рождения ѝ ден в къщата е грешка. Сякаш беше паднала бомба на първия етаж, където се размотаваха приятелите ѝ, а за двора. Почувствах се така сякаш съм направил купон без наще да знаят. Добре, че сега имах пари да си наема фирма за почистване.
Бях изгубил тоби някъде, а и не виждах Ейми никъде. Ди Джейката също се беше изнесла на някъде. Повече хора се бяха разотишли. Затова отидох до пулата и взех микрофона.
- Благодаря на всички които дойдоха тази вечер, за да уважат сестра ми. Чувствайте се и добре дошли ако тя реши да вдига парти без мое знание... И все пак, моля внимавайте с къщата. - Опитах се да бъда сериозен но не ми се получи.
Когато тръгнах към къщата получих няколко потупвания по рамото, както и много усмивки, но моята цел беше друга. Щеше да е тъпо да оставям къщата без надзор, но щях да се кача горе за да намеря Ейми и да я пратя отново при гостите ѝ. Минах през стаята ѝ и почуках леко. Стори ми се че от вътре чух някакви гласове, затова не отворих вратата.
- Ейми? Партито не е свършило, няма ли да слезеш? - Получих някакъв отговр, който не разбрах добре, но сметнах за положителен и отидох до стаята си, където намерих Тоби. Затворих вратата след себе си с усмивка.
- Луд ден, а?
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Autumn Schade on Пон Май 04, 2015 12:46 am

Засмях се на леко зашеметената тинейджърка, определено алкохолът ѝ е беше в повечко, но не бе мое място да казвам нищо, а и поне се натискаше с момиче не с момче. След като момичетата напуснаха стаята се отправих към гардеробът му   изхлузих роклята си и се намъкнах в една от неговите тениски и нищо друго и се настаних на голямото му легло.
  - Здравей страннико - прошепнах когато красивият мъж се появи в стаята. 
- О, наистина ненормален - съгласих се с него и се изправих приближавайки се бавно с лека усмивка по устните си. Истината бе, че не само Ейми бе пийнала, но и аз имам няколко питиета повече.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Noya Fairburd on Пон Май 04, 2015 1:43 am

Първоначално не обърнах внимание на облеклото ѝ, но когато се изправи... Боже, умееше да приковава погледите. С всяка крачка, която правеше към мен, забравях, че трябва да сляза долу. Ейми щеше да се оправи с гостите си. Аз изпивах Тоби с поглед и не мислех, че ще мога да го откъсна от тялото ѝ, а и не исках. Нямаше как да я пусна друг да я види така. Заради височината ми тениската ѝ седеше като рокля. Рокля която исках да сваля.
След като Октобър спря на крачка пред мен, обхванах лицето ѝ с длани и я целунах. сладката целувка се задълбочаваше все повече, докато не се отдръпнах леко за да прошепна:
- Благодаря ти за всичко, което направи днес. Ти си най - страхотното гадже на света! - Прошепнах срещу устните ѝ с влюбена усмивка. - Искаш ли да си лягаме? Направо съм скапан.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: The zoo

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите