Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalJust close your eyes and you will know who is the Contesse [Sahara Drendinar]

Предишната тема Следващата тема Go down

Just close your eyes and you will know who is the Contesse [Sahara Drendinar]

Писане by -sahara on Пет Мар 13, 2015 3:16 pmSahara Drendinar


Лъскавия и главозамайващ Ню Йорк, всички си мислеха, че когато кракът им стъпи в този град всичко ще се промени ще станат богати или известни. Но Сахара..Сахара бе почувствала единствено и само грозната страна на Ню Йорк все още не можеше да си спомни как се бе случило всичко, но знаеше, че Контесата имаше пръст в това, точно заради това нещо тя се бе превърнала в един от поредните боклуци на Ню Йорк. Искаше й се просто да забрави за това което правеше, за това й най - често можехте да видите Сахара надрусана, пияна или извън контрол, сякаш с това нейно друсане, пиене тя потискаше Контесата вътре в себе си и не я оставяше да се появява на бял свят, според нея така беше най - добре за всички.
Но все пак нямаше връщане назад от живота който водеше в момента, явно така й беше писано, съдба какво трябваше да направим в случая
Но въпреки това, Сахара се чувстваше добре по този начин, само защото Контесата седеше затворена в нея и не се появяваше, за да направи поредното глупаво нещо или може би да й навлече поредните проблеми, така се бе случило, Контесата я бе докарала до провал, провал който бе отнел целия й живот. Какво искам да кажа ли? Ами Сахара бе просто момиче, седящо на страна от всички проблеми, обичаше семейството си, обичаше Лондон... но една съдбовна нощ, в която се случи всичко промени целия й живот.
Беше сама в стаята си, а родителите й и по - малката й сестра спяха вече. Беше прекалено късно за да се обади на някой, за това тя отиде в гаража за да изпуши една цигара, цигара която тя все още не знаеше, но щеше да е най - съдбоносното нещо в живота й. Седеше сама там, навсякъде миришеше на бензин, явно баща й отново бе сипвал в колата от тубите, а тя харесваше тази миризма караше я да се почувства по - добре, не знаеше защо но просто така я караше да се чувства.
- Сахара ти ли си в гаража - чу гласа на баща си и в бързината просто захвърли все още горящата цигара на земята, но това бе най - голямата й грешка. Беше все още едва на 17 години и се криеше от родителите си, че пуши. Излезна бързо и пъргаво от гаража като застана пред баща си.
-Да не можах да заспя, за това малко се разходих и дойдох до тук, защото търсех нещо, но не можах да го открия и да за това.. - отвърна брюнетката на баща си, като той й се усмихна, потупвайки леко рамото й.
-Късно е трябва да лягаш утре си на училище- отвърна й той, а тя просто му кимна, като го последва към къщата а след това се прибра в стаята си, целувайки баща си за лека нощ. Не мина много време преди да заспи, но съвсем скоро бе събудена от ужасяващите писъци на сестра й и родителите й. Не знаеше какво се е случило, но скочи от леглото си, ала бе твърде късно, почти цялата къща беше обзета от изяждащите я пламъци. А стаите на родителите й и на по - малката й сестричка бяха точно в частта на къщата която беше цялата в пламъци. Виждали ли сте как детски очи се насълзяват? Как детето ви не може да си поеме глътка въздух от болката, която му причинява дадена гледка? Е точно така, точно в този момент се чувстваше Сахара. Просто седеше там и гледаше, слушаше виковете на семейството си, но не можеше да направи нищо, не можеше да помръдне.
Усети как някой я дръпна през кръста повдигайки я, а секунди по - късно бе навън от къщата и просто седеше и гледаше.

Точно в този момент, в който бе най - уязвима, след погребението на семейството й, сякаш Сахара се побърка, започна да прави неща, който не помнеше, будеше се на места за който не знаеше, че изобщо съществуват, докато един ден не се запозна с Контесата, нейното второ аз, онова лошо същество опитващо се да превземе тялото й, дълго се опитваше да избяга от него, дълго се опитваше да се спаси, но разбра, че не можеш да избягаш от нея. Така й Сахара се озова днес в Ню Йорк, правейки това, което правеше .. именно проституираше. Да бе елитна проститутка, но все пак бе проститутка, заради Контесата се бе озовала тук и нямаше вече път назад за нея. Всячески се опитваше да се спаси, но вече бе стигнала дъното, друсаше се, спеше с различни мъже, пиеше само и само да я държи далеч от белия свят.

Сахара седеше и гледаше в огледалото спомняйки си всичко това, спомняйки си защо го правеше, спомняйки си как бе стигнала до тук, когато чу гласът на сутеньора си

-Сахара имаш клиент. - заяви й той, обръщайки се Сахара го видя да седи на вратата й и да я оглежда. Не знаеше от колко време седи там - Колко пъти трябваше да те викам? Спри да мечтаеш, затворена си тук като всяко друго момиче. - заяви й той, като я огледа
-Хайде пооправи се малко, защото след малко ще имаш посещение. - добави преди да излезне от стаята, а Сахара просто покорно му кимна с глава. Момичето знаеше, кой клиенти я посещаваха в този ден от седмицата, за това и знаеше как да се облича, погледна се за последно в огледалото, като надяна физиономията на онова щастливо момиче, и ставайки отиде до гардероба, вадейки дрехи, който щеше да облече. Остави ги на леглото, влезна в банята вземайки си душ, излезна оправи грима си, косата си, а след това облече и дрехите, който бе приготвила. Седна на леглото си скръствайки крака и просто зачака, както всеки път правеше. Чакаше клиента й да влезна през онази врата и тя да изпълни това за което си плащаше.

[You must be registered and logged in to see this image.]


22 . Host . play by Barbara Palvin . Sahara or Contess

[You must be registered and logged in to see this link.]

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите