Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortal2 months ago //anais and nate//

Предишната тема Следващата тема Go down

2 months ago //anais and nate//

Писане by anais. on Вто Апр 14, 2015 11:06 am

След като минаха няколко скучни часа, Анаис реши, че има нужда от питие. Очакваше този град да е далеч по-забавен, но се оказа, че повечето в него или се перчат, или хленчат за ужасната ситуация, в която са попаднали. Не знаеше дали да ги съжалява, или да прекрати мъките им. Жаждата и' за купон я накара просто да си избере една от поредните дупки в града.
Вече бе пред един от баровете. Отметна кестенявата си коса и подмина всички, които се бяха наредили на опашка пред вратите на бара. Няколко момичета я погледнаха ядосано и дори Анаис чу коментарите на някои от тях докато ги подминаваше. Нямаше намерение да се разправя, с когото и да било затова просто влезе в бара и се насочи към една от масите. Седна на една от многото и кръстоса крака,чакайки да бъде обслужена. Когато мъжът стоящ на барчето дойде тя си поръча една чаша уиски. Днес нямаше намерение да се напива за това просто реши, че няма и смисъл да си пилее парите за ненужен алкохол, който дори нямаше и да изпие.
Дръпна надолу черната си къса рокля и започна да чака поръчката си. Огледа се наоколо. Това бе някакъв неин си много неприятен за повечето хора навик. Навик, който не може да изкорени от поведението си, но какво да се прави. Все пак не и' се искаше тук да срещне някой неприятен човек който ще и' се на тресе и ще я накара да иска да си беше останала вкъщи. След като питието и' се озова пред погледа и' тя повдигна чашата си и внимателно я поднесе към устните си, а след това отпи глътка от уискито. Върна чашата на предишното й място. Още веднъж се огледа за всеки случай и се увери, че вече никъде не дебне опасност за нея, но очите и' видяха няколко погледа втренчени в нея и готови да свалят малкото дрехи по тялото и'. За щастие макар и да я искаха, както винаги за една нощ, щяха да се задоволят само с гледката.
След като вече официално се бе отегчила реши да си тръгне. Изпи останалото количество в чашата на екс и тръгна.
- Гледай къде ходиш! - изсъска злобно тя когато се сблъска с някакво момче.
avatar
anais.
Host
Host

Брой мнения : 11
Join date : 13.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: 2 months ago //anais and nate//

Писане by Nate. on Вто Апр 14, 2015 5:38 pm

Поредната тежка нощ предстоеше. Натаниел вече бе свикнал с безсънието и постоянно крещящия глас, който не спираше да му натяква всяка грешка и да се присмива на това, в което се е превърнал.
-Още малко...Още малко....Още малко..-тържествуваше гласа, смеейки се високомерно, нашепвайки досадно не оставяше Нейт на мира.
-До какво? -Запита той, вървейки по тъмната улица.
-Още малко и ще си мой! -Злобно процеди гласа, карайки момчето да настръхне за пореден път. Той усещаше как малко по-малко контрола му се изплъзва от пръстите като гнусно лепкаво вещество, което не можеш да задържиш в ръцете си, независимо колко много опитваш. Нейт не искаше да вярва, че гласът е прав, но дълбоко в себе си го знаеше. Знаеше, че момента, в който отново ще изгуби контрол наближава и това изобщо не му харесваше.
Натаниел продължи с умерени крачки по тъмната улица, по която нямаше никой друг освен самия него. Той имаше нужда от разсейване, от нещо, което да заглуши гласовете и да му помогне да задържи контрола. Имаше нужда от замъгляване на преценката и ситуацията и знаеше много добре какво можеше да му помогне. Алкохол! Думата просветна в съзнанието му като спасително въже, хвърлено от кораб към удавник, който поема своите последни глътки въздух. Момчето забърза крачки и само след няколко завоя се натъкна на някакъв квартален бар, в който се мушна без много да му мисли. Музиката бе шумна, светлини блещукаха на всякъде и потни тела се мятаха по дансинга. Нейтън се загледа в обстановката, а гласът затихна за момент. Бързо се отправи към бара и си поръча питие. Още с първото такова, положението започна да се подобрява. Чувстваше се замаян и гласът нямаше такава сила. След първото последваха и второ и трето и така докато гласът съвсем не изчезна от съзнанието му. Нейт понечи да стане, но цялото заведение се въртеше. Той се хвана за бара и продължи напред, имайки чувството, че ще припадне всеки момент. Трябваше му чист въздух, имаше нужда да излезе, само да стигнеше края на заведението. Краката му се провлачиха напред и той залитна, блъскайки се неволно в някакво момиче.
-Боже, ужасно съжалявам! -Изрече едва, като подбелваше очи и едвам стоеше на краката си. -Много съжалявам! -Отвърна отново и се хвана за плота на бара.
avatar
Nate.
Host
Host

Брой мнения : 19
Join date : 05.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: 2 months ago //anais and nate//

Писане by anais. on Вто Апр 14, 2015 9:12 pm

Музиката звучеше в ушите й, погледа й се разхождаше от лице на лице. Бара бе претъпкан както винаги. Нищо ново, все пак всеки ден имаше все повече и повече отчаяни хора, които мислеха, че алкохола ще реши проблемите им, но единственото решение бе да се стегнат и да си оправят живота. Ако всеки бар получаваше по долар за всеки клиент прекрачил прага сигурно всички щяха да са милярдери.
Погледа й отново се върна към момчето. Паркс го гледаше на кръв. Мразеше някой да й се мяркаше на пътя, да й се пречка.
- Няма нужда да се извиняваше. Спокойно - започна да говори с малко по - спокоен тон. Хареса й това, че той поне се извини въпреки в състоянието, което се намираше сега. Други може би щяха да започнат да се заяждат с нея или да кажат нещо иронично. - Просто следващият път внимавай къде ходиш!
Тя вдигна погледа си към момчето и нещо в нея леко трепна. Чувстваше се виновна за това, че... Беше гадна? Тя винаги беше гадна. Преглътна това надигнало се в нея чувство.
Огледа за пореден път бара и усети нечий чужди погледи, които я гледаха странно.
- Спри да ме зяпаш кучко! Не съм телевизор на разпродажба - изсъсквайки последната дума жената я изгледа стреснато и се обърна на другата страна говорейки под носа си. Потискайки желанието си да й покаже среден пръст тя хвърли поглед на момчето. Без да осъзнава какво прави му се усмихна някак засрамено.
Забеляза, че едвам се държеше на краката си и че скоро щеше да падне на земята. Явно бе прекалил с алкохола.
- Добре ли си?
Всичко това беше смешно. До преди малко му държеше един от нейните специфични груби тонове, а сега го питаше дали е добре.
avatar
anais.
Host
Host

Брой мнения : 11
Join date : 13.04.2015

Върнете се в началото Go down

Re: 2 months ago //anais and nate//

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите