Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalБиблиотеката

Предишната тема Следващата тема Go down

Библиотеката

Писане by -sahara on Чет Мар 12, 2015 2:10 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Библиотеката

Писане by Charlotte Liвerтé.♔ on Чет Мар 26, 2015 10:40 pm

Миризмата на стари книги бе опияняваща. Завладяваше сетивата ѝ и караше очите ѝ да жадуват да прочетат още някой ред, а вече бяха прочели прекалено много. Беше изтощена, усещаше пареща болка в гърба си от изгърбеното стоене над масата. Знаеше, че не е никак хубаво да стои така, но въпреки това го правеше. Пръстите ѝ бяха загубили почти своята чувствителност от дългото писане, но въпреки това продължаваше. Умората искаше да я повали, но Чарли упорстваше и въпреки паренето в очите, въпреки, че вече не бе в състояние да пише, тя знаеше, че трябваше да приключи с всичко това още тази вечер. Сърцето и бе прекалено голямо, за да ѝ позволи да не изпълни обещанието си. Беше прекалено отдадена на работата си. Никой не я бе карал да обещава на мъничкото момиченце, чиято ръка бе оперирала предишния ден, че ще и помогне с реферата по история. Но историята не бе силната и страна и за една нощ нямаше как да стане. Въпреки, че спасяваше животи, тя помагаше и допълнително, защото се превързваше прекалено към пациентите си. Чувстваше се отговорна за тях, повече от необходимото. Ето затова сега се бе прегърбила над десетина тежки книги и въпреки, че минаваше вече дванадесет часа, Черли все още си нямаше представа какво пише и какво чета, а с всеки изминал час тя се губеше повече и повече из редовете. Имаше нужда от почивка. Не даваше нощни смени в болницата, но сега определено знаеше какво им е на някои от колегите и. Не бе свикнала да стои до късно. Лягаше си рано, защото всеки ден се раздаваше до край и щом идваше края на работния ѝ ден тя все пак намираше сили, за да остане още няколко часа след това и да помогне с каквото може. 
Тя пусна химикала, пое дълбоко дъх и почувства умората. Трябваше да си почине или щеше да оплеска нещо и след това щеше да спечели някоя ниска оценка на детето, а това изобщо не бе целта ѝ. 
''Съвсем за малко'' помисли си тя и подпря глава на едната си ръка, затвори очите си и почувства насладата от облекчението, което я обзе. Беше напълно убедена в себе си, че ще си почине така само за няколко минутки и след това ще се изправи и ще продължи отново. Но това беше една заблуда. В мига, в който очите ѝ се затвориха, тя изпадна в дълбок сън...Просто вече нямаше никакви сили и като един образован доктор тя трябваше да бъде наясно с това, че не е добре човек да се преуморява така всеки ден.

_________________

* don't make me start without you
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
DAYS GO ON FOREVER , BUT I HAVE NOT LEFT YOUR SIDE .. WE CAN CHASE THE DARK TOGETHER IF YOU GO THEN SO WILL I ♥avatar
Charlotte Liвerтé.♔
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥

Брой мнения : 226
Join date : 11.03.2015

http://forever-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Библиотеката

Писане by Jammie Commun on Чет Мар 26, 2015 11:03 pm

Пръстите му нервно забарабаниха по дървената повърхност, докато отчаяно се опитваше да избяга от скуката и докато все още опцията сън бе изключена от списъка му със задачи. Всъщност нищо смислено не намираше приложение в този така наречен списък, именно затова се бе озовал в това сконфузно състояние на пълно отчаяние, на ръба на нервна криза.
Изправи се. Направи няколко кръгчета из стаята си и отново седна, заемайки се със старото си занимание. Не бе спал повече от три часа през последните четири дни и това за жалост нямаше нищо общо с малките бели хапченца, които взимаше, за да разнообрази ежедневието си. По - скоро се дължеше на факта, че на това забравено от Бога място се чувстваше , като птица в позлатен кафез. Мислите му отлитаха към неизбежното заключение, че да се върне тук е една от основните грешки в живота му. И Бога му ако онова проклето създание не се бе появило в живота му, обърквайки цялото му трезво съзнание и желания, вече щеше да е далеч, забравил за това място, за приятелите си и дори за Ева. Тя щеше да изплува в съзнанието му по между другото, като част от миналото му, за да му напомня, че не е сам и че все още някой, някъде там си спомня за безусловната му любов.
Сините му очи задълбочено се бяха впили в зацапания прозорец, анализирайки случващото се навън. Небето бе мрачно, осеяно с тъмни, буреносни облаци, които сякаш бяха там, за да покажат на света, че той е бесен на себе си и на решенията, които взима. Въздухът, обаче, бе спокоен, от време на време се появяваше само лек ветрец, който разсеяно развяваше клоните на щръкналите дървета, сякаш в контраст с излъчването му. Да, това бе Джейми - привидно спокоен, млад мъж, а вътрешно борейки се със собствените си демони.

Влезна в библиотеката и приближавайки се тихо чуваше дишането й. Усмихна се. За пореден път се хващаше, че я следи, но това очевидно не му правеше впечатление. Обичаше да я гледа отстрани и да й се любува. Макар и да си позволяваше тази волност рядко, все пак я имаше. Да определено наблюдавайки я забеляза и това, че бе заспала

- Нима имаш специално отношение към книгите ? -приближавайки се към нея прошепна тихо повдигна дясната си вежда, навик, който бе придобил от прекомерното използване на сакрказъм и леко изви устните си в криволичеща усмивка, по - скоро подхождаща на някой психопат, отколкото на него. Протегна ръка и нежно отстрани един кичур коса, залепил се за лицето й, вероятно подтикнат от до сега наведената й глава.
avatar
Jammie Commun
Hunter
Hunter

Брой мнения : 18
Join date : 26.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Библиотеката

Писане by Charlotte Liвerтé.♔ on Пет Мар 27, 2015 9:08 am

Може би това да предпочита да стои будна докато очите ѝ спрат да я слушат, се дължеше на факта, че всеки път щом ги затвореше, сънуваше родителите си и беше ужасно. Не помнеше лицата им, а само гласовете. Въпреки, че държеше стара избеляла тяхна снимка в портмонето си, в сънищата си лицата им липсваха. Гласовете им бяха все така сладки и нежни, изпълнени с любов, но размазаните петна, които криеха израженията им превръщаха съня в един сладък кошмар. Но тя не се отказваше, не бе като другите. Не бягаше от кошмара си, а упорито се инатеше в опит да види усмивките и добрите им очи.
''Нима имаш специално отношение към книгите'' - нечии чужди думи се преплетоха в съня ѝ. След това усети допир и бързо отвори очите си, и усети как сърцето ѝ бе ускорило пулса си.
Кой беше той? Едно напълно непознато лице, изпълнено със загадки се бе срещнало с очите ѝ. Може би работеше в библиотеката и идваше да ѝ каже, че е време да си върви. Двамата бяха единствените в залата, заобиколени от милионите книги, пазещи своите тайни.
-Извинявай ... Заспала съм. - заговори тихо тя, все още сънливо. Колко ли време бе стояла така.
-Аз... Сега си тръгвам. - допълни, леко засрамено и объркано. След това започна да събира листовете си с некоординирани движения. Сякаш тялото ѝ все още спеше.
Не трябваше да се поддава така на изкушението. Съня не бе никак сладък щом всеки път виждаше едно и също.
-Много се извинявам.Загубих представа за времето. - опита се да обясни на непознатия, но едва ли го интересуваше. Момчето сигурно искаше да се прибира, а не да я чака до сутринта да намери изхода си от всички тези четива с нелепи истории за римски войни.

_________________

* don't make me start without you
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
DAYS GO ON FOREVER , BUT I HAVE NOT LEFT YOUR SIDE .. WE CAN CHASE THE DARK TOGETHER IF YOU GO THEN SO WILL I ♥avatar
Charlotte Liвerтé.♔
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥

Брой мнения : 226
Join date : 11.03.2015

http://forever-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Библиотеката

Писане by Jammie Commun on Съб Мар 28, 2015 1:27 am

Продължаваше да я гледа, като леко изви глава на една страна. Странно, колко странно. Реакциите й, наистина го учудиха, но в същото време не му направиха особено голямо впечатление, мъжа продължаваше да я гледа някак втренчено, но не й казваше нищо. Понякога Джейми се вглабяваше в себе си и в сякаш забравяше всичко, което беше около него, но както й да е.
Просто седеше там и я слушаше как се оправдаваше като някое малко момиченце, което бяха заловили на местопрестъплението.
Подсмихна се леко при последните й думи, а след това поклати глава. Беше очевидно, че момичето седящо срещу му го бе помислило за служител в библиотеката, но така като го гледате дали наистина беше служител там, а дали изобщо някога кракът му бе стъпвал на такова място? Едва ли. Но беше факт, че сега в действителност той се намираше там, но причината не бяха книгите, не бяха нещата които можехте да намерите в библиотеката, а именно госпожицата седяща срещуположно пред зоркия му син поглед.

-Не объркала си се, аз не работя тук. - опроверга мислите, които бе сигурен, че се въртят в главата на госпожицата.
А след това, започна леко да се включва в събирането на материалите седящи пред нея.
-Не съм дошъл да те гоня, ако имаш желание продължавай да седиш тук, но все пак помислих виждайки те заспала, че си уморена. Мисля си, че имаш нужда от сън. А не от още книги. - заяви й той, като леко се подсмихна и я погледна, наистина изглеждаше изморена, може би действително трябваше някой да я изгони по- рано от библиотеката.
avatar
Jammie Commun
Hunter
Hunter

Брой мнения : 18
Join date : 26.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Библиотеката

Писане by Charlotte Liвerтé.♔ on Съб Мар 28, 2015 3:23 pm

Щом очите и се разсъниха и вече не виждаха толкова замазано, Чарли се вгледа в лицето на момчето и осъзна, че то явно не бе толкова непознато. Имаше някакъв бегъл спомен, че го е виждала някъде. 
Тя смръщи леко вежди и се засрами леко. Винаги правеше прибързани заключения, но имайки предвид колко е късно, освен нея и служителите в библиотеката нямаше никой друг. Може би точно този факт я подлъга да си мисли, че момчето работи тук. 

-Извинявай много, мислех, че съм единствената побъркана, която стои тук до толкова късно. - започна да се обяснява тя. Не знаеше защо, но сякаш му дължеше обяснение. Виждаше любопитството и заинтересоваността в очите му и това подбуждаше сумати въпроси в главата ѝ. 
Усмивката му накара лицето ѝ леко да почервенее и да се затопли. Тя самата не знаеше каква е тази реакция, но ѝ харесваше. Може би защото имаше чувството, че все още спи и сънува, а това е един различен сън от сладките ѝ кошмари. 

-Колко е часът? - попита тя и седна обратно на стола си, като прокара пръсти през косата си и въздъхна тежко. Дано бе успяла да изпълни поне на половина обещанието си след всичкото това писане и след тоновете книги, които бе прелистила. 

Очите ѝ се насочиха към момчето и бавно с любопитство обходиха лицето на момчето, но избягваха това да погледнат в неговите. Красивото синьо, с което бяха оцветени сякаш имаше силата да я погълне и това я притесняваше.

Все още не можеше да повярва, че бе заспала върху масата в библиотеката, някой би си помислил, че си няма дом. А какво ли си мислеше момчето? Всъщност тя защо се интересуваше толкова от мнението му, дори не го познаваше. Но бе усетила как пръстите му бяха отместили внимателни един кичур коса от лицето ѝ. Сещайки се за това Шарлът вече бе напълно сигурна, че не сънува. Допирът на кожата му до нейната бе .... бе пленяващ, а срамът, който се бунтуваше в стомаха ѝ бе прекалено истински, за да е плод на въображението ѝ.

_________________

* don't make me start without you
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
DAYS GO ON FOREVER , BUT I HAVE NOT LEFT YOUR SIDE .. WE CAN CHASE THE DARK TOGETHER IF YOU GO THEN SO WILL I ♥avatar
Charlotte Liвerтé.♔
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥

Брой мнения : 226
Join date : 11.03.2015

http://forever-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Библиотеката

Писане by Jammie Commun on Пон Мар 30, 2015 5:30 am

Джейми я наблюдаваше внимателно, изучаваше движенията й, начина по който самата тя реагираше на всичко, видя малкото поруменяване на бузите й и това сякаш му хареса, не беше сигурен защо. Та той все пак беше гадняра в тази сцена не беше сигурен и дали бе правилно това, че изобщо се доближаваше до това изящно и чисто момиче, което така го бе заинтересовало. До сега не му се бе случвало, е може би само с Изобел. Но тя беше друга и различна тема на разговор, сега Джейми се опитваше да бъде друг човек, човек който преследваше онези душите, душите който бяха обсебили родителите му, душите които го бяха накарали да ги убие само и само да ги отърве от тези твари.

-Спокойно, не ми дължиш обяснение защо се намираш тук, просто реших че ще искаш да си починеш в собственото си легло, а не на масата в библиотеката над книгите – отвърна й той, като се загледа в очите, които сякаш го оглеждаха, но просто не смееха да се вгледат в неговите очи, сякаш избягваха точно тази част от тялото му, момичето седящо пред него гледаше на всякъде другаде, но не и в тях. Интересно, много интересно.
-Аз съм Джейми все пак и часът.. ами мисля, че минава един през нощта. Според мен или си поспала доста на това място или наистина си откачила, за да седиш тук толкова дълго време. – каза й той като се подсмихна леко на криво и я погледна отново, преди да каже каквото и да е била глупост просто трябваше да го обмисли. До сега не бе посмявал да я заговори, просто я следеше, наблюдаваше я тихомълком само и саmo да бъде близо до нея, но не и да я нарани. Въпреки, че тя не му приличаше на една от онези, да точно сещате се онези обладаните, онези които преследваше и които убиваше. Независимо колко добри бяха хората, които бяха обладали. А това чисто и просто го превръщаше в убиец. Сякаш това чисто човече щеше да бъде неговия начин да покаже на света, че и той има чувства, че и той е човек и не е просто само един убиец. Но една част от него не искаше да помрачи живота й, не искаше да го усложнява със своя собствен. За това май беше по- добре да не я бе заговарял. Но и за това май беше късно вече.

-Според мен е прекалено късно искаш ли да те изпратя или може би да ти викна такси. Разбира се, ако нямаш с какво друго да се прибереш де. – чудесно Джейми, направо си върха страхотни реплики, за да впечатлиш някого или по – скоро да се правиш на джентълмен..
avatar
Jammie Commun
Hunter
Hunter

Брой мнения : 18
Join date : 26.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Библиотеката

Писане by Charlotte Liвerтé.♔ on Пет Апр 03, 2015 9:14 pm

Тя просто беше такава - говореше прекалено много понякога, дори когато бе наясно, че хората не ги интересува.. Но въпреки това в повечето случаи предпочиташе да обясни ситуацията и след това да остави мислите на събеседника ѝ да поемат своя път. Не обичаше, когато някой си мислеше нещо по неин адрес, а дори не знаеше една малка частица от историята ѝ. Както това момче, например... Да ли не си мислеше, че Чарли е задръстено зубърче, което висеше в библиотеката постоянно, заровена от книги. Още повече глупости изплуваха в съзнанието ѝ.

-Чарли. - произнесе тя на свой ред веднага щом чу името на момчето. Не се замисли. След това се усети и побърза да се поправи:
-Тоест Шарлът, извинявай.


Откакто бе отворила сънливите си очи, се оправдаваше страшно много. Сякаш извинявай бе станала втората ѝ любима дума. А изобщо имаше ли първа такава?!
Определено имаше нужда да се прибере, но не за да спи. Знаеше, че в мига, в който излезеше о това място, Шарлът щеше да забрави, че дори и се спеше. Просто се нуждаеше от хладък душ, и малко кафе. Това щеше да я освежи достатъчно, за да изкара следващия ден до края и след това спокойно да се наслади на един пълноценен сладък сън.

-Би ли ме изпратил, моля? - попита учтиво, без дори да се замисля.
Осъзнаваше ли изобщо, че единственото, което знаеше за това момче бе името му ?! И че дори за това не можеше да бъде сигурна, че това е истина. Значи не се доверяваше на таксиметровите шофьори, но на непознато момче от библиотеката защо не...
Но ѝ звучеше мило, момчето изглеждаше някак загрижено и това караше Чарли да любопитства и да му се довери. По-точно я караше да рискува.
Искаше да научи още нещо за Джейми. Не мислеше, че в това има нео лошо...

_________________

* don't make me start without you
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
DAYS GO ON FOREVER , BUT I HAVE NOT LEFT YOUR SIDE .. WE CAN CHASE THE DARK TOGETHER IF YOU GO THEN SO WILL I ♥avatar
Charlotte Liвerтé.♔
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥

Брой мнения : 226
Join date : 11.03.2015

http://forever-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Библиотеката

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите