Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortal"I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Предишната тема Следващата тема Go down

"I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Съб Апр 11, 2015 11:17 pm

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Дните се нижеха, не правех голяма разлика между делници и уикенди много отдавна се научих, че в моята професия няма значение от това. Също както нямаше значение дали ще е топло или студено, дали ще е лято, есен или зима, лудите си бяха луди по  всяко време на годината и денонощието, в края на деня разликата бе само в това колко тежък е бил деня.
Днешният бе кошмарен, често се чудех как може да има толкова ненормален народ, как бе възможно да мразиш някого толкова много, че да искаш да го нараниш по  най - жестокият начин за който можеш да се сетиш, но днес се чудех как може да го причиниш на десетки невинни, на хора които нямат никаква връзка с твоето страдание.
Днес бе един от онези дни в които подлагаш на съмнение всичко, всяко свое действие, всяка мисъл, ден в който в главата ти се въртяха купища "ами ако" и "може би"... Ами ако бях по - бърза, ако бях видяла, ако бях сторила друго, може би тези хора все още щяха да са живи, може би жертвите щяха да са по - малко , може би имаше начин да предотвратя всичко това.
Всички тези мисли се въртяха в главата ми, хиляди образи, хиляди лица, толкова много жертви, толкова много тъга. Дори не зная как се добрах до вратата си, или поне си мислех, че е моята врата до моментът в който не вдигнах погледът си, когато тя се отвори и не видях познатото изражение. Без да го осъзнавам се бях озовала на входната врата на Ноа, очевидно бях почукала, тъй като той ми бе отворил  или може би бе тръгнал на някъде ако съдех по ключовете в ръката му.
Не му дадох шанс да каже нищо, устните ми се разбиха в неговите толкова бързо, че изкараха въздухът му, тялото ми се прилепна към неговото сякаш бе създадено за него, не знаех какво точно правя, може би беше грешка, може би беше просто реакция към шокът от денят, а може би беше нещо много повече, избутах го навътре в домът му и тръшнах вратата след себе си
- Не искам да говоря, не искам да се успокоя, не искам да спирам - изстрелях набързо продължавайки с целувките, докато ръцете ми се бяха заели с разсъбличането му
- Искам теб  и то сега - заявих категорично отстранявайки коланът му с едно движение и той последва блузата му която вече се търкаляше някъде по пода.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Noya Fairburd on Нед Апр 12, 2015 8:04 pm

Бях решил да изляза да разкарам малко кучетата. Джейн, Вертемнус и Арес само се въртяха из краката ми. За малките ме беше страх да не ги настъпя, но за Вер ме беше страх по - скоро да не ме спъне. Голям ротвайлер си беше. Не знаех къде Ейми им държеше каишките, затова прото щях да ги пусна из квартала. Само големия трябваше да го държа до себе си. Сестра ми още не се беше прибрала от лекции. Не очаквах да видя Алтеа когато отворя вратата. Тя дори не беше почукала... Не ми даде и възможност да я попитам какво се е случило. Да, с нея бяхме излизали на две срещи като цяло, но до сега бяхме стигали до целувка. Да, водехме се заедно но... Не очаквах точно това. Нямаше да споря. Дори не си спомням от кога не бях правил секс с жена. Не си падах по забивките за една нощ, а гаджетата ми ме напускаха след третата среща максимум, защото не издържали на напрежението, но Алтеа беше различна. Беше успяла да ме изтърпи до сега, а точно сега... Тези нейни целувки. Усещах, че нещо не е нарес по начина на целувките ѝ, но тя ме беше предупреила, че не иска да говори сега. Може би после...
Ръцете ми се обгърнаха около кръста ѝ и я повдигнах, за да заплете краката си около кръска ми. Едва не се спънах в пантолоните си когато се опитвах да стигна до най - близката стена където да опра гърба ѝ, за да мога да изхлузя вече набраната блуза. Следваше истинското предизвикателство на стълбите. къчетата и котките още се въртяха из краката ми и трябваше да внимавам и с тях. Чувствах се като на бягане с препядствия, докато се опитвх да се кача по стубите, да не отделям устните си от тези на Октобър и еновременно с това да да не настъпя Хадес и селения които де гоне измежду краката ми...
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Нед Апр 12, 2015 9:42 pm

Бях безкрайно доволна от фактът, че Ноа не ме спря, не ме накара да говоря, да разнищим избликът ми на емоции. Много, много отдавна си бях обещала никога да не показвам слабост, никога да не допускам никого толкова близо до себе си, че да може да ми влияе по такъв начин, но понякога правиш неща, без дори да го осъзнаваш. Но доктор Фаербърд бе достигнал до това място, място което бе барикадирано от повече от шест години, място в което бе скрит само един човек, личност която вече я нямаше в животът ми.
Нямах представа как стигнахме до горният етаж, зная само че дрехите ни вече не бяха по нас, голият ми гръб се удари в една груба стена, което накара дъхът ми да излезе накъсан. главата ми се отпусна назад, а устните му се спуснаха по шията ми. Пръстите ми се плъзнаха по гърбът ми и се вплетоха в малкото му коса която бе в центъра на главата му, тази прическа му отиваше невероятно много и го правеше да изглежда по - мъжествен. Ноа ме хвърли върху леглото си и аз се покатерих към възглавниците, той затвори вратата, постаравайки се да я заключи, беше споменал, че сестра му се е нанесла и предполагах това бе превантивна мярка, но не можех да мисля особено за това в този момент. Той се върна и внимателно се плъзна по леглото, устните му се разходиха по краката ми, брадата му ме гъделичкаше и караше да настръхвам, очите му не се откъсваха от моите до моментът в който погледите ни не се изравниха
- Имам само една молба - прошепнах обгръщайки лицето му с ръцете си
- Не ме оставяй сама - помолих, се прехапвайки устна. Никога не се молех, никога не показвах че се нуждая от някого, това не бях аз, аз винаги трябваше да сам силната, да нося светът на гърбът си, никога, никого да не моля за помощ. Но ето, че в този момент се молех на този мъж да не ме оставя, давах му всичко от себе си и се молех да не ме нарани, да не ме разбие на хиляди парченца, както бе направил другият. 
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Noya Fairburd on Нед Апр 12, 2015 10:19 pm

Всичко ставаше толкова бързо, че ми се сливаше в едно. Побързах да барикадирам вратата, не толкова заради Ейми. Верочтно би се досетила, какво се случва, като се прибере и открие дрехите, които не бяха в стаята ми, логично да са из целия път до стаята ми. По - скоро заключих заради животните. В последно време заспивах на затворена врата, а когато се будех леглото ми беше като бункер за котки. Те се ширеха а аз спях в края. Не знаех как си отварят вратата, но сега не ми беше до това да се занимавам с тях. Исках да се отдам изцяло на Алтеа. Плюс беше, че бях толкова възбуден, че не беше останала кръв за мозъка му. Облегнах тежестта на ръцете си и се вгледах в очите ѝ за момент. Стори ми се дълъг като година. По устните ми пропълзя лека усмивка, едва доловима на пръв поглед.
- Само ако ти не го направиш първа. - Всъщност до сега не ми се бе отдала възможност да разкарам момиче. Винаги аз се оказвах заразяния. Лошото на това да си работохолик. Мацките не си падат по това. Затова се надявах, че връзката ми с Октобър ще е по силна - когато и двамата сме женени за работата си. Целунах я, вече малко по премерено, опитвайки се да въздържа дивата страст от незадоволението ми през последните... през дългото време в което не бях вждал тяло на гола жена под себе си. Поне такава която не е на операцьонната в безсъзнание.
- Ще се постаря да съм до теб винаги когато имаш нужда от мен. - Притиснах тялото си към нейното, така че голите ни тела започнаха съблазнително да се отъркват в това на другия. Отново загубих разсъдака си и мозъка ми сдаде багажа тотално, затова се отдадох на целувките да ни опияняват.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Нед Апр 12, 2015 10:32 pm

За човек, който твърдеше, че не му се говори, го правех твърде много, да исках да го чуя , да чуя че Ноа няма да разбие животът ми, че няма да ме нарани както стори Алекс, но в същото време думите му не ми даваха сигурността на която се надявах.. За разлика от думите му, действията му бяха достатъчно красноречиви, усмихнах се леко  и обвих ръцете си около шията му, наслаждавайки се на плътните му устни. Затворих очи и се оставих в ръцете му, всяко докосване си заслужаваше, всеки миг с него ме караха да се чувствам жива, да забравям за всичко, за изминалата седмица, за болките и разочарованията от миналото ми. Може би действах твърде бързо, може би трябваше да изчакам, една част от съзнанието ми крещеше, че това не е нито точният момент нито точният начин, но всичко останало казваше, че това е перфектно. Имах нужда от силната му прегръдка за да ме приземи, за да ми помогне да събера парченцата, които толкова пъти бяха разпилявани и в същото време имах нужда от нежността му за да ми напомни, че всъщност бях жена, макар и в мъжки свят. Можех да се правя на каквато и да искам, да бъда груба и твърда на работа, да бъда една от момчетата, но в края на деня това от което имах най - голяма нужда бе, да бъда жена, да бъда негова жена. 
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Noya Fairburd on Нед Апр 12, 2015 11:14 pm

Олисвах се прекалено много. В един момент реших, че не е добра идея да го правим, но как можех да се откъсна дори на милиметър от нея. Аз бях мъж преди всичко. Животинските инстикти ми бяха вгадени. Да бях, до колкото можех в тази ситуация, нежен. Целувах всяка част от откритата ѝ пред устните ми кожа. Жадувах за нея, като вампир за кръв, като алкохолик за уиски, като фен за афтограф... Трябваше да се спра. Не бях готов за това... Толкова много тестостерон бушуваше в мен. Поех въздух и се отдръпнах от Октобър.
- Ам... Аз май не съм готов за това... Смисъл не съм подготвен. Ако ми вярваш няма проблем, разбира се, но трябва да ми имаш доверие за да ме пуснеш в себе си... без.. без предпазни средства. - Бяхме прескочили натискането. Не знаех как стана това, кога бях успял да сваля всичките ѝ дреги и да я оставя гола и влажна и възбудена почти колкото мен... Усещах члена си така сякаш щеше да се пръсне от напрежение. Жадуваше за освобождения и веротно щчх да се изложа след толкова време на сухо... Ако изобщо ми позволи да... бъдем интимни.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Нед Апр 12, 2015 11:27 pm

Ако кажа, че съм изненадана от него щях да излъжа, Ноа винаги е бил  внимателен или поне когато ставаше дума за нас двамата, в болницата не бях останала с това впечатление, но тогава и аз не бях от най - добрите пациенти. Ръката ми се плъзна по тялото му и до лицето му, накарах очите му да срещнат моите, без да му давам избор
- Тревожите се твърде много докторе - казах засмивайки се леко и целунах устните му
- Вярвам ти - продължих оставяйки още една целувка. Макар да не бяхме достигнали до етапа в който знаехме всичко за другият, и да бяхме далеч от "обичам те" му вярвах напълно. Също така знаех, че искам това което се случваше, че исках да стигнем до краят, без да съжаляваме, без да се притесняваме, без съмнения.
- Позволи ми да бъда твоя - помолих се отново, толкова много правила бях загърбила, толкова много от преградите си бях вдигнала, но нямах желание да бъда друга, за първи път в животът си исках да бъда себе си, от до, без маски, без преструвки, да бъда единствено себе си. 
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Noya Fairburd on Чет Апр 16, 2015 12:53 am

Повече нямаше да се спира, нямаше да прекъсва и нея. Макар всичко да се случваше прекалено бързо не ми се мислеше в този момент. Просто се оставях за момента. Да бъдем двамата и да се оплитеме между всички възглавници и чаршафи. Голите ни тела едно срещу друго, докосващи се, търкащи се... Тестостерона ми беше в повече в момента и наистина се притеснявах да не направя някоя беля, като преждевременна еакуация. Нямаше да бъде нищо изненадващо за мен, бях лекар, занех, че е възможно да ми се случу, заради целия период на въздържание, на който се бях отдал.
Устните ми спускащи се по врата ѝ, докато ръцете ми покриваха всяка част от кожата ѝ, шарейки по цялото тяло от раменете, през гърдите и корема, по бедрата... Задъхвах се. Това, че пулсиращия ми член се отъркваше в нежната ѝ влажна женственост не помагаше на сдържането ми...
Прехапах устна, когато се отдръпнах за да се вгледам в очите ѝ. Нямаше да я питам дали е готова. Погледа ѝ беше достатъчно красноречив. Затова и без никакво предупреждение пениса ми бавно се плъзна в нея. Усетих металния вкус на кръвта в устата си. Прекалено силно бях впил зъбите в устната си. Стиснах очи за момент и се опитах неуспешно да сподавя стона на удоволствие. В нея беше хубаво. Тясно. Влажно. Божествено.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Чет Апр 16, 2015 11:09 pm

Той беше различен, толкова внимателен, толкова грижовен, не е нищо, което да не очаквах от доктор, но въпреки това беше изненадващо за мен.. 
Всяко негово движение, всяко докосване бе различно, бе толкова прецизно, сякаш бях направена от порцелан и той се страхуваше  да не ме нарани или счупи.
Трябваше да призная, че чувството да усещам ръцете му върху тялото си, тялото му върху своето беше невероятно и непредсказуемо.
Когато го усетих в себе си затворих очи и се отпуснах назад, от устните ми се изплъзна стон придружен от въздишка. Когато отворих очи, неговите бяха затворени, но изражението му  това бе всичко от което се нуждаех. Спокойствието му, насладата му, усмивката му, всичко, което бе изписано, ме караше да си мисля, че сега е момента , че макар да бях подтикната от шокът  от изминалия ден, бях уцелила моментът за първата ни съвместна нощ. Плъзнах ръката си по лицето му  и наболата му брада, се наби в пръстите ми, усмихнах се харесвах това усещане, грубостта на брадата му срещу нежността на кожата ми. Не издържах на желанието и устните ми се впиха в неговите, жадно и настървено, прокарах език по долната му устна и плъзнах своя между устните му  наслаждавайки се на истинска задълбочена и страстна целувка.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Noya Fairburd on Чет Апр 16, 2015 11:37 pm

Както очаквах не ми беше необходимо много време. Разбира се успях да се въздържа до момента в който Алтеа не се освободи. Усетих, че ще го направя заедно с нея. Тя се свиваше и отпускаше и аз бях неспособен да издържа това "изтезание". Члена ми пулсираше толкова силно... Когато излязох от нея, дори не ми беше нужно да го докосвам, за да излее течността си върху гладката кожа на корема ѝ.
След това разбира сепревъртях отпускайки се до нея и го обхванах с дланта си стискайки го леко, за да успокоя трептенето, докато той все още освобождаваше бялата течност от себе си, която капеше вече върхо моята кожа. Дишах тежко, плитко... Извъртях главата си на една страна поглеждайки към Октобър с усмивка и прехапах устната си докато се приближавах към нея за следка уморена целувка.
Не знаех какво да кажа, всичко беше станало прекалено бурзо, за да мога да го осъзная.
- Това коя среща ни се пада. - Попитах със съвсем тих смях, който сведох до усмивка, гледайки я с премрежен уморен поглед...
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Съб Апр 18, 2015 2:49 am

Удоволствието, насладата, възбудата, облекчението от освобождаването ме заляха като вълна. Очите ми бяха затворени, устните леко раздалечени, а дишането накъсано и ускорено, наслада, да това беше точно това изпитвах в този момент, чиста и неописуема наслада. 
Когато го усетих да излиза от мен се смръщих леко, една част от съзнанието ми разбираше, че това е правилното решение, че не ни беше нужно притеснението от възможни усложнения ако свършеше в мен, но по - голямата и неразумна част от мен крещеше "НЕ", не го прави. Не исках да губя усещането, да да го усещам в себе си, да се движи в този ритъм който бяхме достигнали, бърз и див, неконтролируем, харесваше ми твърде много за да се откажа. Когато загубих и тежестта на тялото му, върху моето и допирът на кожата му с моя очите ми се отвориха, а ъгълчетата на устните ми се обърнаха надолу, образувайки цупене. 
Погледите ни се срещнаха отново и той си открадна целувка, а аз като някое малко дете побързах да се наместя отново в личното му пространство, копнееща да усещам топлината му. 
- Има ли значение? - попитах невинно усмихвайки се леко показвайки трапчинки и увих ръцете си около шията му, целувайки брадичката му
- Съжалявам, ако те разочаровам, но не можеш да върнеш времето назад, - казах закачайки се с него, макар в стомахът ми да се бе образувала топка от притеснение. Имаше едно нахално гласче което повтаряше "Ами ако той съжалява, ами ако не е искал това"  
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Noya Fairburd on Нед Апр 19, 2015 2:08 pm

Беше права, нямаше никакво значение, коя по ре среща ни се пада. Важното беше, че очевидно ми има по - голямо доверие, аз самия имах за себе си. Не вярвах, че ще успея да се отдръпна на време, но когато се наложи успях да устоя на желанието да остана в нея. Засмях се на шегата ѝ за времето, но по едно време започна да ме гложди съвестта, ами ако тя не се шегуваше?
- Не съжалявам за нищо, и това което направи... Бяха прекалено хубави моменти, че да съм разочарован. - Усмихнах се и се наведох, за да я целуна. Беше толкова сладка и... Сега след всичко което се случи щеше да е някак си неправилно, ако кажа, че е невинна, защото определено не беше такава. Беше лъвица и... Господи... Беше богиня. Отдръпнах се и също се вгледах в очите ѝ за няколко дълги мига.
- Наистина се надявам да не съжаляваш наистина за това което направихме... И да не се отдръпнеш, защото за мен това си беше нещо като твърдо начало на връзката ни... Вече убедително.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Пон Апр 20, 2015 12:41 am

Не знаех, защо се притеснявах, защо се тревожех какво ще каже, опитвах се да се шегувам, но не бях напълно сигурна, че е шега. Може би всичко това беше повече от просто реакция към стресът, може би имаше много повече мисъл, много повече чувство и значение зад това мое действие.
- Добър отговор, докторе - казах подсмихвайки се и отвърнах на целувката му, преплитайки езикът си с неговият. Докато той бе съсредоточен в целувката, аз се възползвах от моментът да се сгуша още по - близо, едното ми краче намери мястото си между неговите и ръчичката ми се плъзна около рамената му.
Когато заговори го погледнах любопитно, а след това свъсих вежди, действията ми не бяха ли достатъчно красноречиви, не му ли показах всичко
- Трябваше по - рано да ми кажете докторе, не съм сигурна, че съм готова за сериозна връзка с вас - казах опитвайки се да се държа сериозно, но изражението което придоби прободе стомахът ми и побързах да поправя грешката си. Поизправих се леко и обхванах лицето му с ръка
- Не съжалявам за нито един миг с теб и за мен ще е чест да бъда твоя и да бъдем в сериозна връзка, да бъда твоя приятелка, гадже, половинка наречи го както искаш - казах усмихвайки се и докоснах устните си до неговите нежно
- Стига да не си тръгнеш аз съм твоя - допълних на милиметри от устните му и си откраднах нова целувка
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Noya Fairburd on Вто Апр 21, 2015 12:09 am

Тя трябваше да се шегува. Наистина не можех да възприема факта, че тя не иска сериозна връка. Това, което търсех аз. След това ми стана ясно, че всичко е нещо като базик. Не можех да разбера, защо за втори път споменаваше часта със оставянето. Разбира се, че ако нещата не потръгнат ще се разделим, нямаше смисъл да си тровим животите. Но не знаех защо е такава песимистка, не бях с нагласата, че всичко ще свърши - напровтив. Може би това е най оптимистичната връзка, която започвах.
- Алтеа... Не знам защо си мислиш, че някога бих те наранил по някакъв начин или да те зарежа... Да направя каквото ѝ да е само за да те... Може би те разбирам подрешно, но имам чувството, че се страхуваш от това отношенията ни да преминат на по сложното ниво...
Нв мислех да я каня да се пренесе в къщата ми. Нейния апартамент беше по - хубав... а и току що бяхме правили секс за пръв път, не исках да бъда прекалено обсебващ и плашещ...
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Вто Апр 21, 2015 12:40 am

Темата която подхвана Ноа не беше от най - добрите, особено за ситуацията в която се намирахме, Ако започнехме да говорим на тази тема не зная дали щях да се стърпя да не избягам или може би той щеше да е този, който щеше да избяга. 
Прехапах устната си и сведох глава опитвайки се да скрия изражението си, отпуснах главата си на гърдите му, скривайки я под брадичката му, а ухото ми се намираше върху сърцето му
- Да, кажем просто, че всички важни мъже в животът ми са само  избледняващ спомен. - казах мрачно, спомняйки си красивото лице на Алекс, усмивката на Баш, дори си спомнях пистолетът насочен към главата на Джей и белегът от куршумът на тялото ми започна да гори при този спомен.
- Може би си прав, не съм сигурна че ме бива с този тип отношения имайки се предвид професията си и фактът, че дори едно растение не мога да опазя живо,,,, - промърморих размърдвайки се леко опитвайки се да потуша горящото усещане в страната си.  
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Noya Fairburd on Вто Апр 21, 2015 12:54 am

- Може да прозвучи много егоистично от моя страна, но се радвам, че всички онези мъже са избледняващ спомен. Ако който и да е от тях беше сега с теб... Аз нямаше да имам този прекрасен шанс, който ми даде и не искам да пропилявам. - Повдигнах брадичката ѝ нежно, за да мога да погледна в очите ѝ. Тези неземно красиви пъстри очи в които се изгубвах. Въздъхнах дълбоко и прехапах устната си, като се надигнах леко, за да се приближа към нея. Последва най отдадената целувка до сега. Отдръпнах се, езика ми мина върху и без това влажните ми устни и се усмихнах.
- Професията ти е страхотна. Една от трите в които спасяваш най - много човешки животи. Аз съм лекар, ти си полицай... Няма да се изнанадам ако детето ни стане пожарникар, за да бъдем отадени изцяло на хората. - Осъзнах се какво казах, беше прекалено рано да зачекваме темата за деца, но просто ми се изплъзна. - Профеията няма значение. Освен това, гледаш растението си сама. Предлагам да си купим едно общо. Ще видиш, че ще успеем да го запазим живо - заедно.
Отново се надигнах, но този път целунах челото ѝ, в знак на чувствата си към нея, и това, че не искам само изящното ѝ тяло, но и сърцето ѝ.
avatar
Noya Fairburd
Medicine
Medicine

Брой мнения : 85
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Autumn Schade on Вто Апр 21, 2015 1:16 am

По дяволите как се предполагаше някой да остане спокоен при видът на тези бурни кафяви очи. Погледът с който ме дари можеше да се опише с този на Грифин, когато искаше нещо от мен, както хората казваха кучешки очички... Напомняше ми на онзи котарак от филмчетата за Шрек. 
- Надявам се знаеш в какво се забъркваш, защото мога да ти обещая, че с мен никога не е скучно и монотонно, - казах предупредително, да определено животът ми не беше нищо такова, спокойствието не бе част от него.
- Предупреждавам те мога да бъда истински трън в задника - казах сериозно надигайки се леко над гърдите му, полу излягайки се върху него. 
Когато спомена за растенията и това, че трябва да го гледаме заедно се засмях бурно
- Каза човекът който призна, че не си взима домашен любимец защото ще го умори - казах все още през смях и го сръчках леко. Идеята за връзка с него, за повече моменти като този ми се харесваше наистина много, да не говорим, че може и да свикна да се събуждам в прегръдките му.
- Съжалявам, ти се опитваш да бъдеш искрен и сериозен, а аз правя смешки - казах извинително след миг
- Неспособността  да изразявам чувствата си  е една от отрицателните ми черти - казах прокарвайки пръст през косата си
- Но бих се радвала да опитаме, това каквото и да е то  - казах сериозно и посочих между нас, за да му покажа какво имах предвид
- Обещавам да се постарая - допълних гледайки в тъмните му очи и го целунах леко по устните.
avatar
Autumn Schade
FBI agent
FBI agent

Брой мнения : 70
Join date : 12.03.2015
Age : 27
Местожителство : NY

Върнете се в началото Go down

Re: "I will never stop looking for you" / few weeks ago/ Noya & Althea

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите