Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalIt's time to get in the game

Предишната тема Следващата тема Go down

It's time to get in the game

Писане by -alexandra on Пет Мар 27, 2015 1:52 pm

Беше ли изобщо нужно да се среща с Наталья? Или щяха да се скарат или щяха да разговарят дистанцирано, както винаги. Но те бяха сестри, трябваше все някак да намерят поне половин час, за да се видят. Смяната в болницата тъкмо беше свършила и Александра оставяше бялата престилка, като след нея облече якето си. Имаше ли изобщо време за среща.. Представяше си добре облечената й сестра, която се издига величествено на страшно скъпите й обувки, но не можеше да я вини. Наталья беше едно по-добро копие на нея. Не веднъж именно тя и помагаше да излезе от онази яма, в която беше пропаднала. Заключи офиса си, като по пътя кимна на няколко от лекарите и се запъти към изхода. Дано не и се налагаше да изпуска отново метрото, въпреки че беше точно през 5 минути. Ала тези 5 минути бяха важни за Алекс и това да се приведе в добър вид.На ум броеше стъпалата, които знаеше колко на брой са, но някак си по навик всеки път го правеше.38. Запъти се по тротоара, като оглеждаше заобикалящите я коли. След около 10 минути вече се намираше в метрото и чакаше следващия влак, отново го беше изпуснала, което и напомни, че трябва да се оправи по-бързо. Не и беше нужна кола, излизаше точно пред дома й, а и беше по спокойно и по-лесно за стигане. Множество пъти се беше замисляла дали на не смени малко обстановката и да си избере ново местообитание, но този дом и харесваше. Дори животът на Александра беше потръгнал и за учудване на всички имаше прекрасен дом. Когато входната врата се затвори това я наведе на мисълта, че трябва да се отправи към банята. Свали дрехите си, хвърляйки ги в близкия кош за пране, беше точна-толкова много пъти го беше правила, че вече уцелваше без проблем.Хладните капчици вода се разбиваха в кожата й, като доставяха доза спокойствие. Дали родителите й веднъж щяха да я потърсят? А дали вече не се бяха споминали? Дори не знаеше, а и не искаше да разбира, добре се справяше и без тях. Уви бялата кърпа около тялото си и се запъти към спалнята й. Дънки, блуза и яке. Не беше толкова зле, а и не обичаше друг вид дрехи. Изсуши косата си и сложи лек руж, който да придаде малко жизненост на измореното й лице. Взе телефона си, като написа смс на Наталья и заключи вратата след себе си. Беше и отнело около 15 минути да се справи с всичко, беше доволна от себе си. Запъти се към близкото кафе, където се беше разбрала да се срещнат с сестра й. Тя както винаги закъсняваше. Трябваше отново да я чака. Започна да проверява съобщенията си докато я чакаше.
-Сериозно, добре че се появи. Имах чувството, че полудявам сама.. Което ме навежда на мисълта да ти припомня, че винаги закъсняваш.-От вратата за краката. Това беше мисълта, която се подметна в главата й и я накара да се засмее. Въпреки, че не и беше нужно трябваше да се придържа към нормалните човешки глупости.
-Как си сестричке?  
avatar
-alexandra
Medicine
Medicine

Брой мнения : 18
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: It's time to get in the game

Писане by ;miss.beloskovich on Съб Мар 28, 2015 1:53 am

"Наталья това, Наталья онова.Наталья нарави това, Наталья направи онова" Да нормален ден, за семейство Белоскович. Всеки от нас би се зачудил, как успяваше да се справи Наталья с родителите си, тя бе перфектната, имаше перфектното семейство, перфектния съпруг, всички си мислеха това, но дали наистина беше така или просто всичко, което тя правеше залъгваше околните. И тя беше човек и тя имаше проблеми в дома си и тя имаше проблеми със съпруга си, като всички нас. И най - важното и тя беше човек. Но никой не го забелязваше. Всички я смятаха за добра съпруга угаждаща за всичко на мъжа си, за добра дъщеря изпълняваща заръките на родителите си, пълна и абсолютна противоположност на сестра си. Като говорим за нея, Наталья си спомни, че имаше среща именно с нея. Не можеше да я отложи заради поредната прищявка на Виктор, за това й просто се приготви без да го уведомява какво за къде се готвеше просто го правеше, а когато приключи просто без много да увърта влезна в кабинета му.

-Къде си се запътила Нат? - попита я той, а тя чаровно му се усмихна приближавайки се, застана зад него, а ръцете й обгърнаха раменете му. Усмивка се появи на лицето й, усещайки прекрасния му аромат.
-Нали не си забравила за събранието ? - допълнителен въпрос. Да колко беше предвидим той, помисли си Нати, като леко се нацупи.

-Не съм забравила, но няма да присъствам. Имам среща със сестра си, която не мога отложа. - заяви му тя, като ръцете й се отдръпнаха нагоре и леко започна да масажира рамената му. - Знам, че е важно за теб, но знаеш, че може да мине и без мен.

-Разбира се, върви щом е толкова важно, да не се друса отново? - попита я той, а тя присви очите си, като спря всякакви действия на ръцете си.

-Не грешиш, просто среща. Александра много се е променила, до колкото разбрах е директор в някаква болница. - заяви му Наталья, като без повече приказки, просто каза "Довиждане" и леко докосна устните си до неговите излизайки веднага след това от кабинета му. Повика шофьора си и не след дълго беше в кафето, в което имаше среща със сестра си. Но тя както винаги не поздравяваше. Започваше веднага с упреците си.

-Да ти кажа честно, да закъсняваш си е предимство, а и надявам се ме разбираш, че не съм особено свободясала. - заяви й Нати сядаща срещу й.
-Не знам, може би съм прекалено добре, може би не чак толкова и аз не мога да определя. Ами ти ?
avatar
;miss.beloskovich
Criminal
Criminal

Брой мнения : 5
Join date : 26.03.2015

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите