Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortal[a year ago]

Предишната тема Следващата тема Go down

[a year ago]

Писане by -alexandra on Чет Мар 26, 2015 6:42 pm

Малките и ситни стъпчици издаваха тих шум при срещата с каменистите плочи подредени в различни форми и шарки. За къде се беше забързала ли? Имаше среща, с един от онези костюмари, които си мислеха че притежават всичко. Не обичаше да има среща с такива хора, но случилото се беше важно и Александра трябваше да поеме нещата в свои ръце. Още от миналото си мразеше адвокатите. Разбира се имаше изключения, които наистина се справяха с случаите, но повечето бяха станали корумпирани. Шума на парите и богатството бяха приоритет за тях.Причината поради която се намираше тук беше смъртта на малко дете, което беше блъснато с кола. Николаевич искаше да е сигурна, че ще прати убиеца на детето зад решетките, независимо какво би и коствало.Въздъхна и отвори стъклената врата пред себе си, подраняваше с няколко минути и масата, на която се бяха уговорили да е срещата беше празна. Въздъхна и се запъти към трите стълбички от ляво, които водеха до останалите маси. Настани се на мястото си и свали чантата оставяйки я на съседния стол. Ясно и беше, че не е в най-добрата и форма. Дръпна ластика, който държеше здраво косата й и прокара ръка, разрошвайки кичурите коса. Облегна се назад, като не спираше да наблюдава часовника, окачен на отсрещната стена.За момент започваше да съжалява, че изобщо ще се опитва да говори с човек, когото не познава, но имаше ли друг избор.Няколко минути спокойствие, докато гласът идващ зад гърба й не я стресна. Завъртя се машинално и подаде ръката си напред.
-Александра Николаевич, директор на болницата. - стараеше се да изглежда делово и строго, но се съмняваше. 24 часовите смени не и влияеха добре, но въпреки всичко обожаваше работата си. Мъжът се настани срещу нея и махна с ръка на дребнавата сервитьорка, която изглеждаше много по-добре сравнение с Алекс.
avatar
-alexandra
Medicine
Medicine

Брой мнения : 18
Join date : 21.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: [a year ago]

Писане by Matthew Grenfil on Чет Мар 26, 2015 6:43 pm

Защо изобщо приемаше поканата? Не искаше да се изправя пред съда без доказателства, рискувайки работата си, но нещо го накара да приеме срещата. Имаше около половин час до срещата, което го наведе на мисълта, че трябва да се приведе в нормален вид. Облече тениска и дънки, беше извън работа, което не го принуждаваше да носи един от онези скъпарски костюми. Качи се в колата си и потегли към кафенето. Както винаги тропаше с пръсти по волана и тананикаше песента пусната по радиото. I След около десет минути вече се намираше на паркинга и заключваше колата. Придаде малко по-нормален вид на разрошената от вятъра коса и влезе в кафенето, като се огледа и когато установи, че има срещна с жената на отсрещната маса се запъти натам. Очевидно я изненада, понеже видя как тялото й трепка.
-Матю Гренфил, приятно ми е госпожо Николаевич.-стисна ръката й, като се намести на стола срещу нея. Сервитьорката веднага разбра намека с помахването и вече взимаше поръчките им. Матю я изчака да се отдалечи и се приведе към красавицата пред него.
-Значи сте дошли тук да говорим за детето? Имате ли показания, свидетели? Знаете ли изобщо как работи съдебната ни система?-сключи ръце пред себе си, като я гледаше изпитателно. Признаваше си, госпожицата или госпожата изглеждаше прелестно, обаче явно не знаеше с какво се захваща.
-Мога да Ви помогна, но не знам дали осъзнавате че семейството на детето трябва да се залови с тази работа. Вие сте просто лекуваща. Така де съмнявам се да не умират хора в ръцете Ви..-той знаеше какво е да умре скъп за теб човек, знаеше че на семейството на момченцето му е трудно, но не разбираше защо тази лекарка настояваше тя да поеме нещата в ръцете си. Погледна сервитьорката, която идваше към масата им, като се облегна на стола и започна да почуква с пръсти по масата.
avatar
Matthew Grenfil
The law
The law

Брой мнения : 3
Join date : 25.03.2015

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите