Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalJammie Commun

Предишната тема Следващата тема Go down

Jammie Commun

Писане by Jammie Commun on Чет Мар 26, 2015 6:35 pm

daniel sharman. || Host Hunter || 25 || now : Jammie Commun before Alek Lenter

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Не ти ли омръзна, Алек ? - гласът му бе познат, толкова мек и загрижен. Струваше му се невъзможно да обърка. Сините му очи се вдигнаха към тъмнокосата. Погледа му бе неадекватен, замъглен и може би малко обнадежден. Тънките му розови устни кривнаха в лека усмивка.
- Какво правиш тук ? Седни. - хвана ръката й. Стори му се толкова малка и крехка, имаше чувството, че е способен да я счупи , ако си позволеше да приложи малко повече сила. Това нямаше как да се случи, не и в този момент, затова просто я притисна силно и затвори очи. Хвана кичур от косите й и бавно започна да го анализира. Мекотата, плътността, ароматът му. Обичаше да се налага по този толкова неустоим начин. Проявяваше нежност, а тя му се връзваше всеки път, точно като малко наивно дете, което бива смъмрено, а след това примамено с лакомство. Това бе нейното лакомство и Алекзандър го знаеше, възползваше се максимално и в повечето случаи действаше.
- Махни се от мен, Алек. - процеди през зъби брюнетката. - Защо го правиш ? - въпросът го връхлетя изневиделица. Нямаше отговор, нито се стараеше да измисли основателен такъв. Дотолкова бе привикнал с малките си манипулативни игри, че не можеше да си позволи лукса да мисли трезво. Нуждаеше се от дозите си и нямаше ясна причина за това, просто му се струваше достатъчно добро наказание за онова, което бе извършил.
- Не знам... Какъв ти е проблемът ? - гневният му глас се разнесе из помещението, ясно показвайки й, че проблемът е само негов. - Така се справям аз, малката. Ако не ти харесва просто.. Върви си.

a year - late.


- Моля седнете, господин Комън. - нисък, трътлест мъж му се усмихваше благо, сочейки голям кожен диван. Джейми все още не знаеше какво търси тук. Намираше възрастният за по - неадекватен и от него самия. Струваше му се нелепо да говори за миналото с него, но не можеше да го отлага вечно. Чичо му не спираше да настоява, играейки ролята на загрижен настойник.
- Да приключваме с това. - измърмори и безцеремонно се хвърли върху дивана. Беше се превърнал в типичното разглезено хлапе или поне се опитваше да създаде подобно впечатление. Глупаво и детинско от негова страна. Не че някой можеше да го вини.
- Какво стана в онази нощ, Джейми ?
Буцата заседна в гърлото му. Въпросът бе рязък и точен. Май щяха да приключат по - бързо отколкото си мислеше. В крайна сметка точно за това бе дошъл тук, нали така ? И въпреки всички приготовления и истории, които бе сътворил, въпросът го хвана неподготвен. Не знаеше какво да каже. Просто стоеше там и мълчеше. Опитваше се да си спомни как по - точно бе започнало всичко..
Токът бе спрял. Малкото пламъче издигащо се от бялата восъчна свещ, му се струваше толкова интересно. Тичаше из апартамента,играеше си с огъня, като едно истинско непослушно момче. Детският му кикот радваше всички, докато стаите не избухнаха в пламъци. Не знаеше кога точно го бе направил, но случилото се бе факт, който никога нямаше да успее да изтрие от съзнанието си. Родителите му си бяха отишли отдавна, не бяха нито духове, нито аури, бяха заключени в главата му и той не можеше да ги пусне да си отидат.
Избухна в ридания.
avatar
Jammie Commun
Hunter
Hunter

Брой мнения : 18
Join date : 26.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Jammie Commun

Писане by Charlotte Liвerтé.♔ on Чет Мар 26, 2015 6:39 pm

Добре дошъл  wt

_________________

* don't make me start without you
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
DAYS GO ON FOREVER , BUT I HAVE NOT LEFT YOUR SIDE .. WE CAN CHASE THE DARK TOGETHER IF YOU GO THEN SO WILL I ♥avatar
Charlotte Liвerтé.♔
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥
SHE’S A HUMAN TRAFFIC ACCIDENT, AND EVERYONE’S SLOWING DOWN TO LOOK AT THE WRECKAGE.♥

Брой мнения : 226
Join date : 11.03.2015

http://forever-rpg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите