Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalTessa Valde |Open|

Предишната тема Следващата тема Go down

Tessa Valde |Open|

Писане by -sahara on Чет Мар 26, 2015 6:20 pm

Tessa Valde.   17. gifted/  healer.   student.
Плътните ѝ устни трепваха при всяка изречена дума. По повърхността им не бе останала дори капка кръв. Млечнобялата кожа, покриваща лицето и ръцете ѝ, изглеждаше порцеланова под флуоресцентната светлина на лампите. Златисто кестенявата коса падаше свободно върху раменете ѝ на леки вълни, лишена от живот, суха като слама. Маслиново зелените ѝ очи блуждаеха по празните стени, попаднали в трапа на лудостта. Така щеше да запомни майка си. Това бе последният път, в който я видя преди да я изпратят в интерната преди три години. Повече дори не помисли за нея...

Теса приличаше на майка си. Може би имаше леко по-наситено кестенява коса, но всички останали черти бяха наследени от младата жена. Момичето седеше върху плота в кухнята и наблюдаваша пламъка на запалката. Студеният въздух пропълзяваше по оголената кожа на краката ѝ - там, където старата тениска на брат ѝ не можеше да я прикрие. Понякога поставяше ръката си над пламъка и я задържаше, докато не усети как кожата започва да изгаря и болката ставаше непоносима. Животът ѝ представляваше нестихваща последица от събития, които в един момент престанаха да ѝ правят впечатление. Вътре в себе си Теса бе побрала толкова много информация, от която би могла да се напише книга. Литературата обаче съвсем не я влечеше, макар като малка да бе ненадмината в любопитството си и на един по-късен етап да започна да обосновава това с факта, че един ден мисли да издаде книга и любопитството бе етат от разбирането на мотивите и целите на всяко човешко същество. Разбира се, след всичко това вече нямаше никакво значение.
Фактът, че не познаваше баща си, защото ги е изоставил, когато е била на две години нямаше значение, както и този, че брат ѝ влезе в затвора за фалшификация и продажба на наркотици, когато бе на четиринайсет или, че малко след това майка ѝ окончателно изгуби разсъдъка си и бе приета в лудница. Теса никога не сподели, че на тринайсет едва не бе изнасилена или че година по-късно откри, че изпитва наистина погрешни чувства към брат си. По-късно осъзна, че това не бе любов. Бе просто нужда от малко повече интимност, която продължи и след влизането в интерната. Теса дори не вярваше, че съществува по-различно чувство от апатия. Бе свикнала с нея. Чувстваше се мъртва отвътре преди дори да бе започнала да живее. Все едно бе умряла при раждането си и някой просто я бе върнал към живота, защото не можеше да я остави да си тръгне. Все едно се бе родила наобратно и само тя в целия свят бе различна. Тази студенина, която лъхаше от нея, отблъскваше хората и затова рядко можеше да задържи една връзка повече от седмица. Най-лошото бе, че създаваше погрешно впечатление с крехкото си телце и влажен поглед. Приемаха я за ангел, когато бе просто обвивка, труп, черупка, която една душа отдавна бе напуснала. Не бе сигурна кога започна всичко.. Дали винаги бе била такава или имаше нещо общо с всички експерименти върху нея... Имаше ли значение?
- astrid berges-frisbey -

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите