Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalАндрей Маркович ||Taken||

Предишната тема Следващата тема Go down

Андрей Маркович ||Taken||

Писане by -sahara on Чет Мар 26, 2015 6:07 pm

||Андерй Маркович.||23||Host Hunter.|| FC: Nathaniel Buzolic * може да бъде смененДеня, не бе с нищо по различен от вчерашния, не бе нищо по приказно от утрешния и не бе и по – трагичен от миналото му. Минало? За какво минало говорехме, а да за онова минало. Андрей, беше нещо различно, имаше едно прекрасно детство, беше доброто дете на мама и татко, не правеше грешки. Не никога, обичаше родителите си и всичко, което се случваше тогава в живота му.. до онзи ден, онзи ден който преобърна целия му живот, само за секунди. На колко беше 14? Да именно на четеринадесет годишна възраст, сънуваше я.. всяка нощ я сънуваше, появяваше се като най – красивото привидение в сънищата му, караше го да се усмихва, а всяка сутрин като се събудеше, отваряше очите си и всичко се променяше, отиваше на училище, но не намираше именно това момиче, искаше да знае коя е, измъчваше се, но върнеше ли се у дома, затвореше ли очи отново сънуваше същия сън. А тя.. тя отново беше в главната роля. Всичко започваше именно в кланата им стая където момичето седеше пред него, и той помнеше.. помнеше и нямаше как да забрави сините й очи, който го поглеждах от време на време обръщайки се назад. Гледаха го с едно доверие, а усмивката й нямаше равна. Но беше само сън, това не се случваше наистина, нея я нямаше в онова училище. До онзи ден. Тъкмо бяха седнали в класната стая а всички шумяха, той се смееше весело, когато изведнъж всички спряха и се загледаха в слабото телце, което беше прекрачило в стаята. А Андрей си проправи път, за да види какво гледат съучениците му и тогава я видя, видя онези очи и онази срамежлива усмивка.
Точно момичето от сънищата му, но колкото и да се радваше, че я виждаше... толкова и се притесняваше, как можеше да я сънува, като дори до този момент не я бе виждал... за пръв път в живота си я виждаше. Просто седеше там и  я гледаше, гледаше я и не можеше да повярва, наистина тя седеше там пред него и бе впила очите си по същия начин по който и той в нейните..
Да това бе само началото.. началото на неговия край. Как да ви кажем, всичко се развиваше както бе в сънищата му, всичко бе точно както го виждаше нощем, а тя просто бе негова.. макар и още малки, те си обещаваха  всичко, даваха живота си... а времето минаваше, година, две, от две невинни  14 годишни деца те се превръщаха в красиви и все така влюбени тинейджъри, но последната година той започна да сънува сън... сън, който не му харесваше. Не искаше да го помни на сутринта, дори не искаше да си признае пред нея какво бе сънувал.А той сънуваше най – лошото не искаше да нарани Сахара,  не можеше. Но съня му съня му бе истински.


Денят; 01.12.2012г.


Първия Декемврииски ден, това щеше да е края за него, за тях, за всичко. Сахара навършваше 17. Беше нейния ден. На неговата единствена, поклащайки глава Андрей седеше пред огледалото и се обличаше, не искаше да ходи там, но нямаше как да я разочарова. Въпреки, че знаеше какво щеше да се случи. Знаеше какво бе предвещал съня му. Беше говорил с много хора за това, а те бяха казали, че неговите сънища няма как да бъдат променени.. Някой го мислеха за луд, а други му се присмиваха, но трети.. трети му бяха съпричастни, с теглото което имаше на плещите си.
Андрей преглътна и прехапа тъжно устни, поглеждайки часовника, на ръката си осъзна, че закъснява, точно както бе в съня му. Двадесет минути по – късно влизаше в имението, в което живееше Сахара, усмихна се когато момичето се хвърли на вратът му прегръщайки го. Знаеше, че това ще е последния ден, в който я виждаше. След това, щяха да ги разделят.. Момчето преглътна и бръкна в джоба си вадейки малкото кадифено калъфче, в което беше подаръка й. И отново се замисли, всичко бе точно както в съня му. Докато се отдръпваше от нея и я гледаше в очите отваряйки малкото калъфче, очите му обхождаха помещението видя онзи мъж, чието място щеше да заеме, точно както в съня си. Само и само да я нарани някой, който я обичаше.. да бъде само наранена, а не мъртва.
-Честит Рожден Ден, любима – прошепна невинно той, като извади красивата гривна с нежната плетка, на която висеше, сърчице, сърчице, на което специално бе пожелал да гравират инициалите им.
-Благодаря ти прекрасна е. – каза му тя, подавайки му обратно гривната, за да й я закопчае, а Маркович продължаваше да гледа онзи мъж. Но по едно време просто беше решил да се примири със съдбата си или по – скоро със съня си , не искаше да се притеснява, искаше да е спокоен и да не кара Сахара да го гледа с притеснения си поглед и да провали рождения й ден. Не, не искаше. Момчето погледна отново часовника си, да онзи час наближаваше. Дръпна Сахара в прегръдките си и докосна устните си до челото й.
-Сахара.. каквото й да стане днес.. искам да знаеш, че те обичам – призна й той, толкова време.. толкова време така и не й го бе казал, а сега бе решил, че трябваше да го направи. Момчето я  погледна в кристално сините ириси, а след това отстъпи крачка на зад, когато видя мъжа, който се приближаваше към тях.
-Какво има ? Какво става? – попита го объркано тя в отговор, на неговия поглед, а момчето просто прониза приятелката си в крака, с джобното ножче, което извади от джоба на дънките си. Не можеше да повярва, че го е направил. Писъка на Сахара огласи стаята, а същевременно разкъса сърцето му. Никога нямаше да си прости, че го е направил, но още повече нямаше да си прости ако онзи мъж я бе убил. Не знаше защо искаше да го направи, но не искаше и да разбира. Самата омраза в очите на Наталья го караше да не мърда от мястото си.
-Съжалявам, скъпа трябваше да го направя. – прошепна той, с треперещ от болка глас, а тя покалти глава, като притискаше раната на крака си.
-Не искам да те виждам повече Андрей! – изкрещя му тя, а пред очите му се размаха ръката с гривната, която й бе подарил. Момчето стана и просто излезна от стаята, родители й не повдигнаха обвинения, но неговите, го намразиха.


Шест години по - късно;


Точно преди година, точно преди един ден, на първи декември, неговото момиче бе имало рожден ден.. чудеше се какво правеше тя, дали го мразеше, дали беше добре? Но не можеше да знае родителите му го бяха изпратили в този интернат.. на това забравено от бога място, дори не му даваше да а се прибере, а той толкова копнееше, да види усмивката й.. да й обясни всичко, да й разкаже, но щеше ли да има някога тази възможност? Но не знаеше едно, че в Сахара живееше едно от онези същества, който той толкова силно желаеше да унищожи.


*Лика подлежи на смяна.
*Героя е създаден единствено и само за този форум
*Биш годеник е на Сахара, имайте в предвид, че имам идея пускайки този герои, за това човека който го вземе да ми пише ЛС, за да му обясня.

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите