Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalwe’ve both got a million bad habits to kick, not following the rules is one of them. | Isobel L. Murray

Предишната тема Следващата тема Go down

we’ve both got a million bad habits to kick, not following the rules is one of them. | Isobel L. Murray

Писане by Isobel; on Сря Мар 25, 2015 6:32 pmIsobel L. Murray
22 | criminal | FC: Angelica Celaya
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

4 години по-рано
- Ако не започнеш да говори, нещата не изглеждат обещаващи за теб, млада госпожице. – заговори мъжът срещу нея и тялото му нервно се размърда като Исобел предположи, че задникът му се е схванал от продължителното седене върху дървения стол в залата за разпити. Очите му представляваха една неописуема смесица от безкрайна синева, бездушна сивота и отблясъци на разтопено злато, която успокояваше и бавно надникваше в душата на човек. Сигурно този дружелюбен поглед минаваше при момчета и момичета на нейната възраст, които бавно започваха да осъзнават, че постъпките им имаха своите последици и те трябваше да се изтърпят; тогава сърцата им се свиваха от страх и започваха да туптят бързо и неконтролируемо като на току-що заловени врабчета, а дланите им се потяха, докато накрая главата им не пламваше от напрежение и те си признаваха всички грехове, надявайки се на по-малка присъда. Мъжът срещу нея не изглеждаше лош човек. Посребрялата му руса коса разказваше историята за един отдаден на работата си следовател в отдела за малолетни престъпници, а малките бръчици под очите му предполагаха вероятната възраст от 45 нагоре. Синовете и дъщерите му, ако имаше такива, вероятно бяха деца за пример и го подкрепява в борбата му с детската престъпност, но човек като него следваше да бъде реалист – тя съществуваше преди него и щеше да продължи да съществува, така че неговото приятелско поведение бе просто една епоха от историята на това полицейски управление.
- Добре тогава, Исобел. – въздъхна мъжът и се облегна напред, подпирайки лактите си на масата малко след като пръстите му прилежно прибраха документите в поредната жълта папка в идеална купчина. – Аз не мога да ти помогна, ако ти не го искаш, а ти очевидно не го искаш.
Щрак. Онзи тих звук, който чу при влизането му, отново отекна в тясното помещение със сивите стени, будещи толкова много асоции в нейната глава. Устните ѝ се разтвориха, когато вратата бе открехната и за първи път между тях се процеди тихият ѝ глас.
- Преди да започнете да се борите с детската престъпност защо не се преборите с безобразното изоставяне на деца под опеката на социалните грижи, г-н Ройс? Може би тогава няма да имате толкова много проблеми.
Въпросът ѝ го хвана неподготвен и мъжът леко извърна глава назад преди да излезе.

Исобел Лусил Мъри, или поне по документи името ѝ бе такова, проявяваше ужасния си нрав от ранна детска възраст и това никак не се нравеше на служителките в пансиона, защото шансовете ѝ за осиновяване значително намаляваха, а това означаваше, че те трябваше да се грижат за нея до осемнайстатата ѝ годишнина, когато можеха спокойно да я изритат и предадат под грижите на назначения да отговаря за нея социален работник.
12 октомври 2013 трябва да е била най-щастливата дата в мизерните им животи, защото тогава се отърваха от това проклето същество, което само им създаваше проблеми. Вероятно бяха купили шампанско и шоколадови бонбони, въпреки че винаги повтаряха как нямат средства и заради това децата се хранеха със съмнително месо, зеленчукова супа и ръжен хляб, и цяла нощ бяха пели стари песни, поклащайки краката си, докато алкохолът размътваше съзнанията им.


сега
Исобел довършваше последния штрих по последната си рисунка. Имаше талант, можеше да изгради кариера като илюстратор може би или да започна с издаването на някой комикс. Вместо това тя бе приела напълно различна посока в кариерното си развитие. Дори не бе сигурна дали това можеше да се нарече кариера. Телефонът иззвъня и тя се присегна, за да вдигне, докато все още нанасяше последните няколко черни черти върху белия лист.
- Ще приемете ли обаждане от Черния конник? - проехтя тих шепот в ухото, звучеше като дрезгав мъжки глас на стар пушач.
- Стига с глупостите ти, Винс.
- Стига, де. Не ти ли звучи добре? - гласът се смени в глас на младо момче, каквото представляваше Винс, въпреки че беше надраснал колежанските години, в които се предполагаше че е изкарал курс по психология, докато през повечето време беше напушен или надрусан, играеше Скрабъл с пропадналите си приятели, пиеше бира и живееше сред мизерия в просторната стая на общежитието. Познава се по чисто стечение на обстоятелства, при което прекараха една нощ заедно като и двамата бяха пияни и на сутринта се оказа, че с неговите бегли познания по психология и нейните хакерски умения можеха да направят добър екип при разследване за приключени досиета. Е, не само. Понякога за забавление обираха дребни компании и фалшифицираха документи, използвайки нейните артистични умения.
- Какво има? - попита раздразено Исобел, извъртайки очи като погледна към стения часовник, показващ два след полунощ.
- Липсваше ми. - изгука тихо Винс в телефонната слушалка. - Леглото е толкова празно и студено без теб.
- Затварям.
- Не, чакай! Аз... Имам информация за теб. Кога ще се видим?
Това вече беше друго. Исобел се усмихна на криво и остави скицника встрани като премина към кухнята, отвори хладнилника и извади стъклена бутилка с бира. Отпи, включвайки телефона на високоговорител и се облегна върху плота, готова да запише онова, което Винс имаше да ѝ каже.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Isobel;

Брой мнения : 13
Join date : 13.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: we’ve both got a million bad habits to kick, not following the rules is one of them. | Isobel L. Murray

Писане by -sahara on Сря Мар 25, 2015 6:54 pm

welcome

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: we’ve both got a million bad habits to kick, not following the rules is one of them. | Isobel L. Murray

Писане by Isobel; on Сря Мар 25, 2015 7:19 pm

Само може ли да помоля да ми промените името на Isobel Murray или ако успеете да вместите Isobel L. Murray ще е най-добре wef
avatar
Isobel;

Брой мнения : 13
Join date : 13.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: we’ve both got a million bad habits to kick, not following the rules is one of them. | Isobel L. Murray

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите