Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalMaximilian Parker ||Open||

Предишната тема Следващата тема Go down

Maximilian Parker ||Open||

Писане by -sahara on Пон Мар 16, 2015 10:41 pmMaximilian Parker | 23 | Host |Отговорник | Xavier Samuel

- Из дневника на Алина, 2010 -
* 03.02.2010
Да се влюбиш в грешния човек, да, това съм аз. Отново попаднах в бездънния капан на братята Паркър. Онези бандити, които бяха най-добрите в работата си. Да убиват, без да им мигва окото. Сякаш и двамата са били родени за това. А за любовта, дневниче .. Първо беше по-големия, Стивън, а сега сърцето ми е обзето от Максимилиан. Това момче .. не знае в какво се забърка, когато ме срещна. А аз дори не знам как да го опиша? Та той бе съвършен? Не, повече от това. Той беше нещото, от което се нуждаех. МОЯ наркотик.
* 15.05.2010
Макс беше различен. Сякаш беше тоталната противоположност на Стивън. Дори да бе "отговорник", имаше част от него, която ме караше да  изтръпвам, когато съм около него. Усещах спокойствие. Ласките му, целувките му с които ме даряваше нощем. А нашата любов, дори да не бе вечна, беше това, което винаги съм искала. Макс се отнасяше с мен като с принцеса. Може би съм си вманиячила, че е толкова добър, все пак част от мен пазеше дистанция. А хладнокръвието му ме плашеше. Имаше дни, когато идваше в хижата където се криех и бе готов направо да ме застреля. Все пак, той ме пазеше от това. Аз бях поредната, която трябваше да мине под обстрела му. Но знаех, че скоро времето ми идваше. Да бъдеш дъщеря на началниците от ФБР имаше своите минуси. Тази информация, която знаех за тях. За бизнеса на Паркър и всичко ...  
* 18.09.2010
Макс, знам, че сега или някога ще прочетеш това, всичко написано тук. Знам, че днес ще бъде денят, в който всичко ще приключи между нас. Тази "афера" продължи близо година и мисля, че съм готова за смъртта. За това моля те, направи го без да се замисляш. И намери някоя, която ще те обича толкова, колкото аз теб обичах. Дори когато знаех, че това щеше да приключи така.
Ти бе моя "Ромео".


-

18.09.2010, 22:35ч., хижата на Паркърс

- Най-добре е да заровим тялото, не мисля, че ще го намерят точно тук. Все пак това е нашата хижа. - говореше разбързано Стивън, докато прибираше тялото на Алина в черен човал. Тай разгръщаше последните страници на този дневник, където бе описано всичко, което никога не бе чул. Всичко това е било почувствано от нея. Всяка една дума от всички 387 страници, изписани само за Паркърс. Тай стоеше на дивана и до последно разгръщаше, четейки финалното обръщение към него.
- Брат ми, вместо да четеш глупостите й, ела да ми помогнеш. Как по дяволите се е сетила да се скрие тук, нямам си и на идея. - продължаваше да мърмори Стивън. Максимилиан се изправи бавно от канапето и прибра дневника й в една от чантите си, отивайки бавно при по-големия си брат. Той завърза единия край към краката на тялото и се изправи.
- Благодаря, че го направи вместо мен. - продума без да мигне, докато погледът му бе забит черния чувал.
- Ако шефа разбере, че аз съм свършил мръсната работа вместо теб, ще ме убие. Така че си Мълчи Тай, преди да сме пукнали двамата. - въздъхна Стив и отпи от бутилката вода, оставена на масата. Тайър започна бавно да довършва опаковането на тялото. Усещаше, как ръцете му трепереха докато загръщаха тялото й.
"Алина, Алина .." мислеше си Макс, докато гледаше право към лицето й. Не знаеше как да се чувства. Спокоен, че вече нямаше да се грижи за нея? Че нямаше да се притеснява, че я е скрил за доста дълъг период в тази хижа?
Стоейки клекнал все още, от джоба на дънките си извади едно метален синджир, с висулка на сърце с две крилца. извади го пред него и го опъна, като завъртя леко верижката, завъртайки висулката. Отзад таеше надпис "Maximilian & Alina". Знаеше, че трябваше да зарови нея заедно с този спомен. Когато за пръв път й го подари, когато я заведе в хижата за пръв път. Нямаше намерение да го пази. Отвори леко черния чувал и пъхна сърцето в ръката, стискайки го здраво. Щеше да бъде заровено с нея, за винаги.

днешни дни, 2013

- Е, Макс, до тук съм. Ню Йорк е изцяло твой, пожелай ми късмет. - Стивън запали колата си, оставяйки на Максимилиан да се погрижи за всичко. С 5 годишен опит в бизнеса вече бе време да бъде следващия, който ще бъде изпращан сам на поръчки.
- Оставяш Ню Йорк в добри ръце, не се тревожи. - усмихна се Мак самодоволно. Стивън потегли с колата напред.
Е, сега бе време да направи собственото си разчистване. Макс извади едно малко списъче от джоба си, задрасквайки първата му пречка - Стивън Паркър.


*Една подробност, "Алина не е мъртва, тя просто бе само подменена с наистина добър двойник" Все още е жива и се подвизава в Ню Йорк. От тук можете сами да разберете, че историята им и това което следва между тях зависи от вас.
*Вземайки героя трябва сте активни в противен случей героя се отнема и се предоставя на друг потребител.

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Maximilian Parker ||Open||

Писане by -parker on Съб Мар 28, 2015 2:04 pm

може ли да го взема ?
avatar
-parker
Host
Host

Брой мнения : 7
Join date : 28.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Maximilian Parker ||Open||

Писане by -sahara on Съб Мар 28, 2015 2:14 pm

може, твой е ^^

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Maximilian Parker ||Open||

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите