Forever
Привет и Добре дошли в Ню Йорк. Искаме да ви запознаем с едно от най - важните неща за нас с екипа, поговорихме установихме, че рп форумите напълно замират. Факт и жалкото е, че превърнахме форумите си в тъмблр, преди да започнем всички да пишем гиф рп, по всеки един форум имаше над 50 потребителя, а сега от както във форумите не се случва нищо интересно и всеки втори пише гиф, не можеш да видиш и 10 активни потребителя.

За това ние решихме да процедираме така,потребител който няма две активни рп-та, не може да пише гиф рп. За това ще помолим всички, които вече имат активни гиф рп-та, да започнат и нормални в противен случай ще заключим темите ви.

Поздрави, администрацията.

Welcome

Може би сте чували за пленителния Ню Йорк, усещали сте неоновите му светлини как изгарят очите ви нощем, чували сте множеството мелодии, които се преплитат с бръмченето на колите, вдишвали сте от порочния му въздух, само сте се плъзгали по неговата повърхност. Никога не сте погледнали отвъдна пленителността, където ще намерите нещо по-пленително, по-пристрастяващо.. а именно тъмната страна на озарения със светлини град.

have fun..

xoxo - the admins
BGtop
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» The Bahama's resort
Сря Фев 17, 2016 7:42 pm by Autumn Schade

» Jay's apartment six days ago / Erin & Jay/
Чет Яну 21, 2016 6:04 am by Autumn Schade

» "Dear Autumn Café"
Съб Яну 16, 2016 7:31 pm by Erin Alexander Schade

» Althea's penthouse
Пет Яну 15, 2016 6:36 pm by Noya Fairburd

» The zoo
Чет Юли 16, 2015 12:17 am by Reagan*

» Buddy for Past or Future
Сря Май 27, 2015 5:01 pm by ALEX ♣

» "I'll never let that happen again" / six days ago/ Alex & Autumn & Jaden & Charlotte & Noya
Пон Май 25, 2015 6:27 pm by Erin Alexander Schade

» SUiTE 1313-G
Сря Май 13, 2015 5:02 am by Jaden Haas

» Erin Schade's home
Сря Май 13, 2015 1:07 am by Erin Alexander Schade

Staff
Charlotte Liberté.
administrator;;24;;nina dobrev;;medicine


-sahara
administrator;;22;;crystal reed;;host


Alexander Flemming
moderator;;26;;max irons;;host


maraya-
moderator;;21;;doutzen kroes;;citizen


melancholia.
moderator;;20;;Lilly Colins;;immortalНаталья Белоскович; | Taken|

Предишната тема Следващата тема Go down

Наталья Белоскович; | Taken|

Писане by -sahara on Пон Мар 16, 2015 9:55 pm

Н а т а л ь я

Заблуждаваш своите обожатели, с това, че си порочна и божествена.
Може и да си грешница, но невинността ти е моя.
Обичай меее...Покажи ми как се прави..

Оваладей ме..Ти си единсвената...

|история

Наталья знаеше, че никога няма да може да бъде вярна на Алек. Не само го знаеше, но и бе сигурна в това по – простата причина, че госпожицата си бе чист смъртен грях и едва ли някога бе знаела значението на думата вярност. Не и се искаше да го наранява, но след това което бяха преживяли, тази вечер , Белоскович бе сигурна, че нямаше да има мъж които да може да я задоволи по този начин по които Алек го правеше. Знаеше, че няма да има друг след него, с които да преспи и да не мисли за Ротенберг, да копнее за неговия допир, за неговите изпълнени със страст ласки. Наталья си мислеше всичко това докато излизаше от дома им, запътила се към близкия бар, Алекзандър я бе уведомил, че тази нощ няма да се прибере имал работа, за това русокоската бе решила да излезне, беше и скучно, а и онази нейна не задоволима страст към секса я изкушаваше да излезе на вън, и тя знаеше в кои бар точно ще намери това, което търси. Беше облечена в къса черна рокля, която разкриваше гледката към прекрасните и оформени крака, но не показваше нищо повече, което караше мъжете да полудяват, бе обула висок черен ток, които я издължаваше и правеше гледката на тялото и още по секси. Влезна в бара, а мъжките погледи веднага я посипаха, оглеждайки я, знаеше какво им причинява дори и да бяха с половинката си, те не се усещаха как я изпиваха с погледите си, карайки жените до тях да я гледат с пълна омраза, но какво можеше да стори, че бе хиляда пъти по интересна за сладурите в заведението от жените седящи с тях. Наталья нямаше намерение, да си тръгне сама от бара, а и това нямаше как да и се случи. Седна на бара, като още дори преди да поръча, каквото и да  е питие,  пред нея заваляха няколко коктейла, а бармана и се усмихна кухо. Малко след като русокосата госпожица му обърна внимание той и показа, мъжете от които бяха питиетата, а единият от тях получи вниманието й, тя стана от стола на бара взимайки само неговото питие, без да удостои с поглед останалите мъже,които я бяха почерпили. Седна на сепарето на момчето, бе младо с прекрасно оформено тяло, русоляв с прекрасни сини очи, о такива мъже бяха слабост на нашата малка госпожица. Усмихна му се палаво , нямаше намерение да знае името му, нямаше намерение и той да разбира нейното, за това просто реши, че трябва да изпие с него питието си, а след това без да чака лигавщини да има това за което бе дошла в това място. Но и реши, че ще е прекалено грубо дори да не поговори с него за няколко минути, преди да го изцеди и да го остави опиянен от себе си, както правеше с всички мъже, е освен със Саша..

-Благодаря за питието миличък – усмихна му се отново, а той постави ръката си зад нея, като я погледна перверзно в очите, да определено предизвикваше в него това, което се очакваше.
– Няма проблем, аз съм... – и преди да е казал каквото и да е повече, Наталья сложи пръста си на устните му, като тихо-

- Шшъттт.. Не искам да знам, кой си, а само какво можеш – предизвика го тя, като отпи от коктейла си, а с ръката която до преди секунда бе на устните на момчето мина през тялото му стигайки кракът му и бавно придвижи ръката си до пакета му, като из мърка одобрително, момчето премести ръката си на талията й, като я погали по гръбначния стълб докато не стигна до нежния и врат, като я придърпа желано към себе си и я целуна по устните, но Наталья не хареса целувката, бе и някак нежелана, не изпълнена със страст и без чувствата, не бе като целувката на Алек, не можеше да се сравни с неговата, и не можеше да задоволи русокоската както тази на Ротенберг..Нито пък допира му, не и доставяше удоволствието, което допира на господин Александър и доставяше.

- Искаш ли да се усамотим някъде ? – попита я припряно момчето без име, но въпроса му бе изпълнен с желанието да я има, а Наталья нямаше да му откаже.

– Хайде заведи ме у вас. – каза не особено впечатлено синеочката, като направи една престорено доволна физиономия. Той стана подавайки й ръка, но нашата госпожица я отхвърли, като му се усмихна с тип „Хайде тръгвай, преди да съм размислила“, а той сви рамене с неразбиране, Наталья се изправи и тръгна след него навън от бара, а след това и в колата му, през целия път мислеше само и единствено за Алек, беше и някак все едно дали ще спи с този или с някой друг, не я интересуваше особено, но Саша и неговото изпълнено със страст докосване не излизаше от ума й. Момчето паркира колата си пред един от най – красивите и скъпи хотели в града, но на Наталья това не и направи впечатление, както би и направило в повечето случай. Тя слезна отегчено от колата, а момчето тръгна пред нея, като се качи в асансьора, а тя го последва, отключи с магнитна карта вратата на стаята си, а Белоскович влезна след него, затваряйки вратата, момчето без име, я хвана през кръста и я блъсна някак не приятно към леглото , целуна я, като езика му грубо проникна между устните й, и грубо се заигра с нейния, грубата му ръка започна да се спуска надолу по тялото й, като стигна бедрото й докосвайки нежната й кожа, започна да повдига роклята й, но това не се хареса на нашата Нати, устните му се опитаха да задоволят онова местенце което господин Ротенберг бе белязал като свое. Допира на това, момче не можа да я накара да се почувства така както този на Александър. Когато ръката му тръгна към най- нежната част и най –интимното местенце, на Наталья и я погали там, тялото и настръхна, но не по начина които бе настръхнало предната вечер. Той премести бикините й, и прокара пръстчето си, през ерогенната й зона и пъхайки го в нея, но на нея това не и хареса и избута ръката му, а след това и самия него. Ставайки и оправяйки се.– Съжалявам скъпи, но не си достоен, можеш да продължиш всичко със самозадоволяване.- погледна го с подигравателна усмивка, а след това извади телефона си от чантата, като набра номера, на такси компанията и поръча такси, погледна към русокосия, които я гледаше така все едно му е изяла закуската.
– Не тъжи скъпи, просто не можеш да стъпиш и на малкия пръст на любимия ми. – засмя се подигравателно, а той я погледна с отворена уста, Наталья изезна от стаята, като слезна, а таксито я чакаше пред входа на хотела, през целия път до дома си мислеше, как бе възможно това, как така тя сама се бе отказала от секса с непознатия, не можеше да се познае. Прибра се у дома, а Алек все още го нямаше, влезна в банята сваляйки дрехите си и хвърляйки ги в коша за пране. Взе душ отмивайки , мръсния остатък от допира на младежа , а след това уви в хавлия тялото си и излезна от банята лягайки на леглото....
[/center]

|Лик


Lyndsy Fonseca
|Условие
* Героя е създаден за използване в този форум.
*Можете да развивате героя както желаете, но имайте в предвид, че е съпруга на Виктор Белоскович
*Вземете ли героя трябва да сте активен във форума, ако не сте активни една седмица след вземането на героя, той се освобождава.


Последната промяна е направена от -sahara на Чет Мар 26, 2015 9:29 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Наталья Белоскович; | Taken|

Писане by ;miss.beloskovich on Чет Мар 26, 2015 2:03 pm

може ли да я взема ?
avatar
;miss.beloskovich
Criminal
Criminal

Брой мнения : 5
Join date : 26.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Наталья Белоскович; | Taken|

Писане by -sahara on Чет Мар 26, 2015 2:03 pm

да, твоя е :)

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
avatar
-sahara
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME
EVERYDAY I LOOK AT THE MIRROR, EVERYDAY I SEE SOMETHING NEW, I SEE MY ENEMY WHO LIVES INSIDE ME

Брой мнения : 215
Join date : 11.03.2015

Върнете се в началото Go down

Re: Наталья Белоскович; | Taken|

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите